Zeynep, ”sechestrată” pe propriul tată

Zeynep, ”sechestrată” pe propriul tată
Zeynep, ”sechestrată” pe propriul tată

Astăzi, de la ora 19:00, la Kanal D2, o regăsim pe Zeynep, eroina îndrăgitului serial ”Dragoste și sperantă”, ținută “prizonieră” în casa lui Bulent.

Bărbatul nu acceptă sub nicio formă că fiica lui să plece din casă și o încuie în camera în care se află, până când va rezolva situația grea în care se află amândoi. Feraye și Melis “turbează” de mânie când Bulent le înfruntă iar tânăra fiica a familiei Guralp va face un gest extrem pentru a-și învinge tatăl.

Zeynep nu știe ce se petrece și de ce este “sechestrată” în casa familiei care o urăște și apelează la ajutorul lui Arda.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Elif continuă să sufere din cauza problemelor din familie dar și din cauza celor pricinuite de Kuzey. Tânăra nu suportă să o vadă pe Handan alături de bărbatul iubit și este la un pas de a-i spune adevărul lui Kuzey.

Cum va reacționa Suat când află că fiica lui l-a mintit în legătură cu handicapul acesteia și dacă va reuși Elif să îi spună tot adevărul lui Kuzey, puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies