Kuzey, promisiune către Elif

Kuzey, promisiune către Elif
Kuzey, promisiune către Elif

Astăzi, de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță”, în noul episod difuzat la Kanal D2, îl regăsim pe Kuzey tot mai înverșunat să afle adevărul despre logodnica sa.

Chipeșul avocat nu prididește în a face investigații pentru a afla dacă Handan minte în legătură cu handicapul său, și doar un pas îl mai desparte până la aflarea adevărului. Handan, în schimb, nu pierde ocazia de a o tachina pe Elif, profitând de situația nefericită în care se află aceasta, după ce mama ei a luat vina jafului asupra sa și este încarcerată.

Zeynep are o confruntare cu Arda, după ce a aflat că Ege este cel care i-a oferit tot sprijinul în legătură cu casa în care trăiește tânăra acum.

Melis, în schimb, profită de faptul că Zeynep a ”ieșit” din viața lui Ege, și invocă tot felul de motive pentru a fi alături de cel pe care îl iubește obsesiv.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce promisiune îi va face Kuzey lui Elif, bărbatul încă nutrind sentimente de iubire pentru aceasta și, dacă Zeynep îl va ierta pe Arda pentru că a mințit-o, puteți află astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul ”Dragoste și speranță” difuzat

la Kanal D2. 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies