„Dacă vrei femei, intri acum pe internet și găsești un milion.” Ce părere are Gigi Becali despre bărbații care își găsesc femeile pe internet

„Dacă vrei femei, intri acum pe internet și găsești un milion.” Ce părere are Gigi Becali despre bărbații care își găsesc femeile pe internet
„Dacă vrei femei, intri acum pe internet și găsești un milion.” Ce părere are Gigi Becali despre bărbații care își găsesc femeile pe internet

Află din rândurile următoare care este reacția lui Gigi Becali cu privire la bărbații care întâlnesc femeile pe internet.

Gigi Becali, cunoscutul patron FCSB, nu ezită să apară în mediul online exprimându-și diferite păreri legate de anumite subiecte.

Fie că vorbim de politică, religie sau sănătate, Gigi Becali nu ezită să împărtășească cu publicul ceea ce gândește, iar acest lucru s-a întâmplat și cu privire la ceea ce crede el despre bărbații care își aleg femeile de la un click distanță.

Gigi Becali, reacție cu privire la bărbații care își găsesc femeile pe internet

Citește și: „Doamne ajută să fie totul ok! Nici nu a oprit. Nemernic!” Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Omul de afaceri a ajuns cu mașina într-un șanț. Care este starea sa în momentul de față?

Citește și: „Da, au durut.” Ce s-a întâmplat cu fiica Anamariei Prodan, după dezvăluirile pe care Gigi Becali le-a făcut despre mama ei

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gigi Becali a reacționat tranșant cu privire la bărbații care își aleg femeile de pe internet și comentează cu privire la cei care ispitesc prin imaginea lor și distrug familiile.

„Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine.  Te uiți pe internet, cumperi, așa s-a ajuns lumea.

Și omul care n-are frică de Dumnezeu, cumpără.  Și necuratul care își bagă coada, își lasă familile.”, este părerea lui Gigi Becali despre tot consumerismul de pe internet.

Gigi Becali, declarație despre soția lui

Gigi Becali și soția lui sunt căsătoriți de 30 de ani și au același respect unul față de celălalt ca în prima zi.

Îi adresează mereu cuvinte frumoase și își pun încrederea unul în celălalt.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

A demonstrat că este o femeie puternică și a crescut, alături de soțul ei, trei fiice, fiind alături de ele în toate etapele vieții.

Gigi Becali a făcut și o declarație cu privire la soția lui, cea cu care s-a întâlnit când el avea 26 de ani. Cei doi se cunoșteau de multă vreme, iar soția lui avea 14 ani atunci când bunicii lor trăiau în aceeași casă.

„Eu pe nevasta mea o iubesc…că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei.

Eu o iubesc pe nevasta mea.

Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa… Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!”, a spus Gigi Becali, potrivit Viva.ro.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Am venit în cap. Gigi Becali mi-a dat bani să mă duc în America, să îmi fac recuperare.” Marian Drăgulescu a primit ajutor de la Gigi Becali, atunci când s-a accidentat în timpul competiției

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies