Feraye, propunere surpriză pentru Zeynep

Feraye, propunere surpriză pentru Zeynep
Feraye, propunere surpriză pentru Zeynep

Astăzi de la ora 19:00, în ”Dragoste și speranță” o regăsim pe Zeynep, eroina producției, pusă în fața unei situații surprinzătoare, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D2.

Zeynep va fi pusă într-o situație neobișnuită de către Feraye, care a venit în vizită în noua locuință a tinerei pentru a-i face o propunere inedită. Cu toate că urmează să divorțeze de Bulent, Feraye încă el iubește pe bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie și dorește să facă un gest frumos pentru fata soțului său din relația cu Gonul. Pe cât de surprinsă este Zeynep de propunerea lui Feraye, în ceea ce o privește, pe atât de fermă va fi în fața acesteia.

În familia Calișkan s-a declanșat calvarul de când Kubilay a dispărut. Cu toții se tem că acesta, dacă va fi găsit de Kuzey, va spune adevărul despre uneltirile lui Suat și astfel, Elif va fi absolvită de ”infracțiunea” de care era acuzată în trecut, mama acesteia va fi eliberată din închisoare, iar Kuzey o va părăsi pe Handan.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După îndelungi eforturi, Kuzey reușește să îl găsească pe Kubilay și îi va face acestuia o propunere greu de refuzat, dacă acceptă să spună adevărul despre familia Calișkan.

Ce răspuns va oferi Zeynep la propunerea neașteptată venită din partea lui Feraye și, dacă va accepta Kubilay să spună adevărul despre complotul familiei Calișkan, la adresa lui Elif, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul ”Dragoste și speranță”, la Kanal D2.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies