Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Gabriel Oprea, duminică, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Gabriel Oprea, general în rezervă, vine în această duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 23:00, la Kanal D. Este unul dintre cei mai controversați politicieni din România, astăzi militar în rezervă cu 4 stele pe umăr.

De numele său se leagă acuzațiile de plagiat, abuz în serviciu și ucidere din culpă în cazul polițistului Bogdan Gigină, acuzații pentru care instanța l-a găsit nevinovat.

A fost, pe rând, Prefect al Capitalei, deputat PSD în două mandate, ministru al afacerilor interne, în două mandate, și ministru al Apărării Naționale. De asemenea, a fost fondatorul și președintele partidului UNPR.

Întrebările pregătite pentru această ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” acoperă subiecte sensibile precum cazul morții polițistului Bogdan Gigină, experiența în arest și relația cu serviciile secrete.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

“V -ați simțit umilit de eticheta <generalul Izmenar>?”, “Sunteți vinovat moral pentru moartea polițistului Bogdan Gigină?”, “De câte ori v-ați descurcat cu pumnul?”, “Cum a fost în arest?”, “Ați fost plantat de Servicii lângă Miron Cozma?”, “Mai intră greii României în sufrageria lui Gabriel Oprea?”, “Vă dau lacrimile la pensat?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Gabriel Oprea în ediția de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”,

difuzată la 23:00, la Kanal D.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies