Abbas, lovitură teribilă pentru Serhat

Abbas, lovitură teribilă pentru Serhat
Abbas, lovitură teribilă pentru Serhat

În această seară, în noul episod din serialul ”Promisiunea”, ce va fi difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, tensiunile ating cote maxime în familia Demirkan, în special pentru proaspăta noră a familiei, Zümrüt.

Întâmplarea face ca sora mijlocie a lui Zümrüt, Meliha, să găsească scrisorile de dragoste dintre Serhat și Zümrüt, încă din vremea în care tânărul era în armată. Meliha profită la maxim de acest aspect și valorifică imediat scrisorile, oferindu-i-le lui Abbas, contra unei sume mari de bani. Fără să stea pe gânduri, Abbas întoarce situația în favoarea sa și dezvăluie totul familiei, și mai mult, acesta își acuză nepotul că l-ar fi ucis pe Adil, din dorința de a se căsători cu Zümrüt.

Zümrüt are mult de suferit din cauza faptelor surorii sale.

Azimet este foc și pară pe tânăra noră când află că aceasta și Serhat aveau o relație de dinaintea căsătoriei cu Adil și îi cere să plece din conac, considerând că toate nenorocile ce s-au abătut asupra puternicei familii Demirkan sunt din cauza lui Zümrüt.

Azimet însă va avea parte de un șoc atunci când Saniye va veni în fața acesteia și îi va dezvălui un teribil secret despre fiul acesteia, Abbas.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Când Abbas află că Serhat se face vinovat de dezvăluirea teribilului său secret de către  Saniye, acesta îi pregătește o răzbunare înfiorătoare nepotului său.

Cum decide Zümrüt să își pedepsească sora, pe Meliha, pentru faptele sale, și cum se va răzbuna Abbas pe Serhat puteți afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies