Masca minune din flori de gălbenele. Trucul de frumusețe pentru combaterea ridurilor de pe gât și piept

Masca minune din flori de gălbenele. Trucul de frumusețe pentru combaterea ridurilor de pe gât și piept
Masca minune din flori de gălbenele. Trucul de frumusețe pentru combaterea ridurilor de pe gât și piept

Iată cum poți prepara masca din flori de gălbenele chiar la tine acasă, care să te ajute să scapi de ridurile de pe gât și piept.

Femeile care se confruntă cu riduri pe gât și piept și nu vor să apeleze la intervenții estetice, trebuie să știe că acum există posibilitatea să scape de ele, chiar în propria locuință.

Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de flori de gălbenele, iar masca minune poate fi realizată doar prin câțiva pași.

Cum să prepari masca din flori de gălbenele pentru ridurile de pe gât și piept?

Citește și: 5 remedii pentru buze crăpate. Numărul 2 nu este deloc scump

Citește și: 10 alimente anti-îmbătrânire care îți fac pielea să arate strălucitoare

Nu există nicio îndoială că natura este cea care poate să ne ajute atunci când ne confruntăm cu anumite imperfecțiuni de pe ten sau corp. Este și cazul florilor de gălbenele, care sunt un adevărat truc pentru a îndepărta ridurile de pe gât și piept.

Este, de asemenea, o plantă vindecătoare, deoarece poate trata anumite afecțiuni digestive, boli respiratorii, febra și varsaturile.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pentru masca împotriva ridurilor de pe piept și gât, aveți nevoie de:

  • Flori de gălbenele
  • 1/2 litru de apă

Mod de preparare:

Se fierbe apa cu aproximativ 15 petale de flori de gălbenele, iar după cinci minute, le puteți scoate să se răcească.

Adăugați până la 8 picături în tonerul cremă de zi cu zi și amestecați pentru a intra în compoziție. Puteți să folosiți crema pentru ridurile de pe gât și cele de pe piept, iar acum aveți chiar la voi acasă o cremă anti-îmbătrânire.

Care sunt beneficiile florilor de gălbenele pentru piele?

Florile de gălbenele pot fi utilizate împotriva ridurilor fine de pe piept și gât, dar acestea pot combate foarte ușor și tenul uscat.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Puteți folosi florile de gălbenele și pentru părul uscat și fragil, iar după ce vă spălați cu apa în care ați fiert florile, clătiți părul din abundență.

Din florile de gălbenele se poate prepara și o tinctură, pe care o lăsați la macerat peste noapte, iar aceasta poate fi folosită la vindecarea ulcerului duodenal și la reglarea ciclului menstrual.

Dacă vorbim de ten, florile de gălbenele îți oferă posibilitatea ca tenul tău să își recapete elasticitatea, luminozitatea și hidratarea de care are nevoie.

Acum,  că știi cum să combați ridurile de pe piept și gât cu ajutorul acestor plante, poți face asta chiar la tine acasă.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cum poți obține sprâncene mai dese, cu ajutorul unui ingredient natural. Trucul de frumusețe care va avea rezultate spectaculoase

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies