Abbas pune în pericol întreaga familie Demirkan

Abbas pune în pericol întreaga familie Demirkan
Abbas pune în pericol întreaga familie Demirkan

Evenimentele dramatice ce se vor derula în viețile protagoniștilor îndrăgitei producții „Promisiunea” vor cuceri inimile telespectatorilor, în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D.

Abbas este ”luat pe sus” de către Serhat, când adevărul despre uciderea tânărului Tolgahan iese la lumina, iar cel din urmă vrea să își predea unchiul în mâinile autorităților. Azimet face orice pentru a nu-și pierde și cel de-al doilea fiu iar Abbas plănuiește o răzbunare cruntă la adresa cuplului Serhat și Zumrut pentru “problemele” provocate de aceștia.

În familia frumoasei Zumrut lucrurile se complică. Tatăl său părăsește căminul conjugal, nemaisuportand comportamentul deviant al soției sale, însă pentru acesta demers Rustem are nevoie de susținerea fiicei sale mai mari.

Zumrut este trup și suflet alături de tatăl său.  

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Dincolo de problemele cauzate de Abbas, Azimet profită de orice ocazie pentru a o îndepărta pe Zumrut de nepotul său. Cum frumoasa Saniye, care îl place pe Serhat, a rămas în stradă, după ce casa i-a fost distrusă, stăpâna conacului Demirkan îi oferă tot confortul tinerei pentru a o ajuta și pe care și-o dorește noră în familie.

Ce se va întâmpla atunci când familia tânărului ucis de către Abbas va dori răzbunare și ce pedeapsa teribilă va suferi bărbatul, și întreaga familie Demirkan, -puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul „Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies