Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun

Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun
Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun

Află din rândurile de mai jos cum să îi spui persoanei iubite ce cadou vrei de Crăciun!

Atunci când vine vorba de cadouri de Crăciun, oamenii au o anumită reticență în a spune ce își doresc să primească de Sărbători. Află din rândurile următoare cum poți să îi spui, într-un mod subtil, persoanei dragi ce îți dorești de Crăciun!

Cum să-i spui ce cadou vrei de Crăciun

Fă-i comentarii ocazionale

Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun[Sursa foto: freepik]

O modalitate prin care poți atrage atenția cu privire la cadoul mult dorit de Crăciun este să faci din când în când comentarii despre respectivul lucru.

Spre exemplu, puteți menționa despre ultima carte apărută de autorul preferat, despre hobby-ul pe care doriți să îl încercați sau despre cât v-ar ușura viața un anumit obiect. În acest fel, persoana iubită va deveni interesată în a achiziționa fix lucrul pe care îl vrei.

Plimbați-vă prin magazine

De asemenea, o altă metodă eficientă în care îi poți spune subtil ce îți dorești de Crăciun este să vă plimbați împreună prin magazine.

Dacă nu este posibil acest lucru, este de ajuns să vă uitați împreună la magazine online. Astfel, în timp ce explorați magazine sau site-uri web, puteți să admirați anumite articole pe care le-ați dori de Crăciun. De altfel, pot ajuta și comentarii precum ”X este foarte frumos și util”, sau „Întotdeauna mi-am dorit X”, pentru ca persoana dragă să se orienteze către respectivul cadou.

Trimite-i indicii pe rețelele sociale

Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Rețelele sociale sunt o platformă excelentă pentru a lăsa indicii. Astfel, tot ce trebuie să faci pentru a obține ceea ce îți dorești de Crăciun este să distribui sau să îi trimiți articole, fotografii sau postări legate de lucrurile respective.

Discuții nostalgice

Mai mult decât atât, o altă metodă este depănarea de amintiri despre cele mai minunate cadouri primite de-a lungul timpului.

Astfel, persoana iubită se va conforma și se va interesa în a cumpăra un lucru asemănător de Crăciun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Lasă pagina web cu cadoul mult dorit deschisă

Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun[Sursa foto: freepik]

În multe situații, ideea de a păstra istoricul browserului vizibil este asemănătoare cu a lăsa jurnalul personal deschis.

Așadar, o altă variantă ingenioasă este aceea de a  lăsa pe ecranul laptop-ului ceea ce îți dorești de Crăciun.

Cumpărați cadouri pentru altcineva

Crăciunul înseamnă să împărtășești iubirea cu cei dragi și să fii generos. Astfel, dacă mergeți împreună la cumpărături pentru familiile voastre, puteți discuta despre ce ați alege pentru voi înșivă.

Citește și: Cele mai bune idei de cadouri de Secret Santa sub 140 de lei pentru femei

Idei de cadouri pe care le meriți

Aparat foto digital

O cameră digitală permite oamenilor să captureze momente importante și să păstreze amintiri frumoase de sărbători și nu numai. De altfel, aparatul foto oferă o modalitate excelentă ca persoana care o primește să se bucure de timpul liber și explorarea lumii înconjurătoare prin lentila camerei digitale.

Căști wireless

Cum să-i spui, subtil, ce cadou vrei de Crăciun[Sursa foto: freepik]

Fiecare persoană are nevoie în viața sa de căști wireless, mai ales dacă este pasionată de muzică. De asemenea, acestea sunt versatile și pot fi utilizate la sala de fitness, în timpul plimbărilor sau în timpul călătoriilor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Set barista

Un set barista este un cadou elegant și ideal pentru iubitorii de cafea. De asemenea, prepararea cafelei acasă poate economisi bani pe termen lung în comparație cu achiziționarea regulată de cafea din cafenele sau restaurante.

Cutie de bijuterii

Primită drept cadou de Crăciun, o cutie de bijuterii devine un cadou personal și special, care arată grijă și atenție la detalii din partea celui care oferă cadoul.

Citește și: 6 instrumente puternice pentru a rezolva conflictul în relația de cuplu

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cel mai nociv produs de machiaj. Egiptenii antici foloseau un produs cosmetic asemănător în anii 3000 Î.HR.

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies