Serhat, “pus la pământ” de Abbas

Serhat, “pus la pământ” de Abbas
Serhat, “pus la pământ” de Abbas

În această seară, în noul episod din serialul “Promisiunea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor fi martori unor evenimente șocante ce se vor derula între protagoniștii îndrăgitei producții.

Azimet are o discuție serioasă cu fiul său, după ce a aflat că acesta este interesat de Meliha, sora mai mică a lui Zumrut. Mai mult decât atât, Azimet, care i-a luat apărarea în fața tuturor fiului său, indiferent de problemele cauzate familiei, îl avertizează că este momentul a se opri din a mai provoca durere în jur.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

              Kudret o avertizează pe Zumrut că dacă Serhat nu dă pace familiei sale, va avea mult de suferit din cauza lor. Serhat, în schimb, află că Abbas are legătură cu moartea mamei sale și merge să îi ceară explicații unchiului său. Serhat va avea parte de un șoc atunci când află cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei sale.

 

              Pe de altă parte, Abbas nu contenește să atace cuplul Serhat – Zumrut, iar de această data, teribilul bărbat va ataca prin intermediul lui Gulsum, tânăra care lucra la cantina familiei Demirkan. Ceea ce îi va spune Gulsum lui Serhat îl va neliniști peste măsură pe acesta. Iubirea dintre Zumrut și Serhat va fi din nou pusă la grea încercare…

              Cine este persoana care se face vinovată de moartea mamei lui Serhat și ce anume află acesta de la Gulsum, despre soția sa, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies