O nouă lovitură pentru Îlgaz

O nouă lovitură pentru Îlgaz
O nouă lovitură pentru Îlgaz

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Ceylin în suferință, după pierderea tatălui, însă tânăra vede acum, în Metin, un real sprijin, fără să bănuiască măcar ce adevăr teribil ascunde acesta.

Yekta, care știe fiecare detaliu despre uciderea lui Zafer, are un vizitator neașteptat. Osman, cumnatul lui Ceylin, apelează la serviciile avocatului, ca să îl ajute să rămână alături de soția sa, aceasta înaintând actele de divorț. Yekta acceptă cu bucurie să îl reprezinte pe Osman, mai ales că a aflat cine este avocata soției acestuia.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Soții Kaya încep, cu pași timizi, să-și facă noi planuri de viitor împreună, mai ales că ultima perioadă din viețile acestora a fost nelipsită de drame, suferință și încercări teribile ale destinului. Cei doi își doresc mai mult ca oricând să aibă o familie adevărată.

O nouă tragedie ii va pune la încercare pe tinerii însurăței. Întâmplarea face ca Îlgaz să găsească o filmare ce dovedește implicarea fratelui său în moartea lui Zafer.

De aici și până la a dezlega firul evenimentelor  este un pas, iar Îlgaz se cutremură la gândul că știe, acum, cât de mult este implicată familia sa în moartea tatălui soției sale.

              Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies