Află din rândurile următoare cum să prepari desertul de prune deshidratate umplute cu miez de nucă și cremă de smântână a Cristinei Șișcanu.
Cristina Șișcanu a declarat în repetate rânduri că nu are suficient timp pentru a petrece ore în bucătărie și a găti. Cu toate acestea, vedeta pregătește din când-în-când preparate simple și delicioase pentru familia sa. De data aceasta, soția lui Mădălin Ionescu a pregătit desertul său de prune deshidratate umplute cu miez de nucă și cremă se smântână și a împărtășit rețeta cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Facem desert de prune umplute cu miez de nucă. Un desert interesant și relativ sănătos. ”, a spus Cristina Șișcanu pe Facebook.
Rețeta de prune deshidratate umplute cu miez de nucă și cremă de smântână
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
- prune;
- miez de nucă;
- zahăr vanilat;
- smântână;
- zahăr.
Mod de preparare:
Cristina Șișcanu a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul extrem de simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Spălăm mai întâi prunele, apoi le opărim puțin. Le-am scos la geam să se răcorească un pic. Miezul de nucă îl punem pe o tigaie, să îl pârjolim un pic. Ne apucăm de umplut prunele uscate. Dacă este prea mare miezul, în umplem. O să le punem pe un platou să le aranjăm frumos .”, a explicat Cristina Șișcanu.
După ce a umplut prunele cu miezul de nucă, vedeta a pregătit crema de smântână, pe care a pus-o pe deasupra.
„Pentru cremă punem smântână. Eu aleg smântână puțin grasă.