Rafinament fără compromisuri. Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale

Rafinament fără compromisuri. Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale
Rafinament fără compromisuri. Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale

Eleganța se poate afla în fiecare persoană dintre noi. Însă știați care sunt greșelile pe care le puteți face atunci când vine vorba despre stil?

Aflați din rândurile următoare care sunt cele mai frecvente 7 greșeli atunci când vine vorba despre stil, greșeli care pot deteriora aspectul eleganței în orice moment.

7. Articolele vestimentare strălucitoare purtate înainte de ora 18:00

Citește și: Tricotaje la modă în sezonul de iarnă 2023-2024

Rafinament fără compromisuri[Sursa foto: freepik]

Citește și: 5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

O greșeală de luat în calcul atunci când vine vorba despre stil, este reprezentată și de articolele vestimentare care sunt purtate înainte de ora 18:00, însă nu sunt unele potrivite, ci unele mai degrabă pentru diverse evenimente, având zone cu paiete sau chiar texturi metalizate, aurii sau argintii. Astfel, respectiva ținută va strălucii indiferent de locul în care vă aflați, ceea ce nu este nimic greșit dacă o veți purta după ora 18:00 la un eveniment, însă va deveni o greșeală în momentul în care o veți purta înainte de ora 18:00.

Prin urmare, se recomandă să păstrați aceste piese vestimentare strălucitoare pentru anumite evenimente de seară și în niciun caz să le purtați pe timp de zi, dacă vă doriți să vă păstrați și eleganța.

stil rafinament
Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

6. Logouri

De luat în seamă sunt și logo-urile, cele care sunt extrem de întâlnite în zilele noastre, însă din ce în ce mai des, purtate în acest ținut.

Nu este nimic greșit dacă alegem să purtăm anumite articole vestimentare de la branduri cunoscute, care bineînțeles că dețin logo-ul la vedere, însă greșeala este reprezentată de momentul în care alegem să purtăm mai multe articole vestimentare de la același brand sau de la branduri diferite, care au logo-ul scris peste tot. Nu vei da dovadă de eleganță dacă vei continua să faci acest lucru, ce vei da impresia că îți dorești să te afirmi în fața celor din jurul tău, deși poate că nici nu este cazul.
Astfel, dacă totuși vă doriți să purtați anumite logouri, ar trebui să alegeți articole vestimentare care dețin logo-ul mic și drăguț, suficient de elegant încât să vă păstrați piesele de calitate, dar și imaginea intactă.

eleganta si stil greseli
Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

5. Lenjerie de corp

Nici lenjeria nu trebuie ignorată în acest top, dat fiind faptul că există nenumărate situații în care, poate fără să realizăm, este vizibilă lenjeria, în special în partea de sus a unui toc sau unei rochii, atunci când o bretea a sutienului se află la vedere, de exemplu.

De asemenea, același este cazul și atunci când vine vorba despre topurile sau rochiile fără bretele, acolo unde deseori avem tendința să ne aranjăm lenjeria de corp fie în față sau în spate, un semn care nu dă dovadă de prea multă eleganță un punct. Astfel, se recomandă ca întotdeauna, lenjeria de corp să fie una pe măsura noastră și să se potrivească și ținutei pe care alegem să o purtăm, astfel încât să nu avem astfel de situații prin care să fiu nevoită să trecem, iar pe lângă mărime, important la o lenjerie de corp este și modelul, dar și
culoarea aleasă.

Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

4. Pantofi

Pantofii pot reprezenta aspectul destul de sofisticat atunci când vine vorba despre o ținută, motiv pentru care, ar trebui să evităm cu orice preț stilul de pantofi care are platformă mare. Platforma prea înaltă nu este deloc confortabile și deloc elegantă, motiv pentru care ar trebui să înlocuim astfel de pantofi cu cei clasici regulile care sunt întotdeauna la modă, astfel încât să ne păstrăm stilul elegant și sofisticat, dar și rafinat, oriunde mergem.

De asemenea, de punctat este și faptul că pantofii cu platformă sunt destul de dificile atunci când vine vorba despre mersul lor, dat fiind faptul că nu există atât de multă stabilitate în comparație cu alte stiluri de pantofi.

despre eleganta si stil
Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

3. Prea multe imprimeuri și culori puternice într-o singură ținută

O altă greșeală este considerată și cea în care alegem ca în acest ținută să avem articole vestimentare cu mai multe imprimeuri diferite, dar și culori destul de puternice. Astfel, este cunoscut deja faptul că oamenii cu adevărat eleganți, nu vor purta niciodată 3 culori diferite într-o singură ținută, ci vor alege una din ele, iar chiar dacă nuanța este una mai închisă sau mai deschisă, o vor alterna astfel încât ținuta la final să fie una potrivită. Indiferent că este vorba despre un costum, o rochie, un top un blazer și așa mai departe, putem alege nuanța de gri, crem, dar și bleumarin, nuanțe care sunt întotdeauna la modă și cu care nu vom da greș niciodată, fiind elegante și atemporale.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

2. Alegerea accesoriilor de aur sau argint

Chiar și alegerea accesoriilor este extrem de importantă atunci când ne dorim să dăm greș într-o ținută. Așadar, în funcție de ceea ce se potrivește mai mult cu ținuta noastră dar și cu personalitatea, în momentul în care vom alege un inel de aur, ar trebui ca și cercei, brățara, dar și lănțișorul să fie tot de aur, și în niciun caz de argint. Cu alte cuvinte, trebuie să ne alegem aurul sau argintul, însă niciodată să le amestecăm pe cele 2 în aceeași ținută pentru că va fi destul de supărător și nu va arăta deloc elegant în cele din urmă.

greseli de stil care iti ofera un look ieftin
Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]

1. Să nu se accesorizezi prea mult

Tot în ceea ce privește accesoriile reprezintă și greșeala pe care o putem face, în momentul în care avem tendința să ne accesorizăm o ținută mult prea mult. Nu degeaba se spune că mai puțin este mai mult, motiv pentru care, dacă ne dorim să ne păstrăm un semn clasic și elegant, dar totodată și sofisticat, ar trebui să adăugăm ținutei e un ceas, o brățară și o pereche de cercei, să nu ar trebui să ne umple mâna de brățări, inele, să ne punem doua tipuri de coliere, sau cerceii să fie în această combinație extrem de mari. Trei accesorii adăugate la o ținută sunt potrivite, în momentul în care ne dorim ca ținuta noastră să fie una elegantă și echilibrată.

Te invitam si maine, pe Kfetele.ro, pentru a descoperi universul nostru de fashion, de la podiumurile de modă globale până la străzile metropolelor, suntem mereu conectați la cele mai recente tendințe.

Cum să eviți cele 7 greșeli de stil care pot deteriora aspectul eleganței tale[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

5 lucruri pe care le fac femeile elegante. Trăsături și acțiuni adoptate pentru a contura un stil și o prezență distinctă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies