Abbas, pus la punct de Serhan

Abbas, pus la punct de Serhan
Abbas, pus la punct de Serhan

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat la Kanal D, situațiile tensionate sunt la ordinea zilei în renumita familie Demirkan.

Serhat reacționează vehement când află că Abbas este cel care a vrut să o ucidă pe Zümrüt,. Serhat este dezamăgit pentru că unchiul său îl minte luni de zile. Acum bărbatul este sigur că nu există nimeni din familia sa în care să mai aibă încredere în afară de Zümrüt.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Abbas încearcă să-l convingă pe Serhat că este o greșeală, susținând că Zümrüt este instabilă psihic, însă fară rezultat. În mod surprinzător, un personaj cheie îl salvează pe Abbas din mâinile lui Serhat, iar pedeapsa binemeritată a pentru unchiul său nu întârzie să apară.

Transformând toate acestea într-o oportunitate, Deniz începe să-și folosească atuul pentru a o elimina pe Zümrüt din viața lor și a deveni o adevărată familie cu Serhat și Işık.

După adevărul aflat, Zümrüt decide că nu mai poate locui în conac. Chiar riscând să-l scoată pe Serhat din viața ei, ea se reîntoarce în casa părintească.

Cihan continuă demersurile pentru a o recupera pe Ișik și îi va face lui Zümrüt o ofertă care o va surprinde pe frumoasa fată. În vreme ce Serhat ia măsuri pentru a-și rescrie destinul cu Zümrüt, tânăra nu știe cum să reacționeze la propunerea lui Cihan.

Cum decide Serhan să îl pedepsească pe unchiul său pentru că a atentat la viața lui Zümrüt puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Promisiunea”, difuzat numai la Kanal D. 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies