Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” "Șanse sunt cu acești copii!"

Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”
Ediție specială de Moș Nicolae a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” "Șanse sunt cu acești copii!"

În această seară, la ora 23:00, telespectatorii Kanal D sunt invitati să urmareasca o editie special a quiz show-ului "Jocul cuvintelor cu Dan Negru".

 Pe platoul celui mai îndrăgit quiz din Romania, copiii vor fi protagoniștii unei ediții de colecție, pregătită chiar pentru ziua în care Moș Nicolae este la putere. Cinci micuți concurenți, Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei, îi vor încânta pe telespectatori cu cunoștințele lor remarcabile și bucuria jocului.

" Mos Nicolae a primit scrisorile celor care nu se uită la <Jocul cuvintelor> și le va trimite dicționare! Celor care vă uitați, bun venit! Vreau să vă prezint invitați deosebiți în această seară",  deschide Dan Negru emisiunea specială a acestei seri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andrei, Aris, Eduard, Gabriela și Andrei vor fi răsplătiți nu doar cu aprecierea publicului, ci și cu cadouri speciale oferite în dar de Mos Nicolae. Această ediție promite să fie plină de surprize și momente memorabile.

" Să aveți un Mos Nicolae frumos! Șanse sunt cu acești copii!",  le transmite Dan Negru milioanelor de telespectatori care si-au facut un obicei din gimnastica minții, seară de seară, de miercuri

până vineri, la Kanal D.

Nu ratați "Jocului cuvintelor cu Dan Negru", difuzată în această seară, la 23:00, la Kanal D, o editie de colectie care va aduce zâmbete și bucurie în casele telespectatorilor din întreaga țară. Cinci copii plini de energie și încrezători în abilitățile lor in ceea ce priveste  vocabularul vor face deliciul telespectatorilor în seara de Mos Nicolae.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies