Separați dar … împreună

Separați dar … împreună
Separați dar … împreună

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, îi regăsim pe Îlgaz și Ceylin, devastați în urma divorțului.

Ajunși în punctul în care dragostea lor nu mai este suficientă pentru a-i ține împreună, Îlgaz și Ceylin decid să divorțeze. Cu toate acestea, amândoi încă se iubesc,  însă nu au găsit calea de a continua să pășească împreună pe drumul vieții.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Pe de altă parte, cei doi foști soți încearcă să deslușească misterul în ceea ce privește tentativele de crimă ale tinerei Yeșim, mai ales că aceasta a fost la un pas să o ucidă și pe Ceylin. Ce scop ar fi avut tânăra și cine ar putea fi următoare victimă, așa cum amenința Yeșim, încearcă să afle Îlgaz …

In ceea ce-l priveste pe Yekta Tilmen, care a reușit mereu să fie aibă o față zâmbitoare la sfârșitul fiecărei zile, iată că acum acesta se confruntă cu noi probleme.

Deși pentru Yekta funcționează faptul că Serdar scapă de situația lui suspect, în urma rechizitoriului pregătit de Pars, însă pe de altă parte, avocatul nu știe că există un plan pregătit împotriva sa, care îl va lua prin surprindere.

Dacă vor reuși Îlgaz și Ceylin să se regăsească, să accepte tot ceea ce le-a oferit viața și să-și recapete încrederea unul în celălalt puteți afla în această seară, de la ora 20:00, urmărind un nou episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies