O nouă șansă pentru Sîla

O nouă șansă pentru Sîla
O nouă șansă pentru Sîla

Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, Sîla primește o șansă nesperată din partea lui Kuzey.

Alper așteaptă cu nerăbdare momentul logodnei sale cu Sîla, însă va fi șocat să afle că tânăra a fugit din sat. Alper este foc și pară pe Kuzey, pe care îl bănuiește că ar fi plecat cu Sîla și nu se lasă până când nu îi va găsi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Impresionat de situația din familia tinerei care i-a salvat viața, Kuzey decide să o ajute, într-o manieră nesperată pentru Sîla. Sora acesteia, Bahar, este cea care o va sprijini pe sora sa în demersurile sale dar va fi și cea care va ține piept mamei când aceasta va afla că fiica ei a fugit și nu a acceptat căsătoria forțată cu Alper.

Cum se va descurca Sîla în marele oraș metropolă și ce ajutor îi va oferi Kuzey, pentru ca tânăra i-a salvat viața, puteți afla astăzi, de la ora 19:00 în noul episod din serialul “Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2. 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies