Ceylin și Îlgaz, vis împlinit!

Ceylin și Îlgaz, vis împlinit!
Ceylin și Îlgaz, vis împlinit!

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul ”Secrete de familie”, difuzat la Kanal D, îi regăsim pe Ceylin și Îlgaz, ale căror drumuri separate s-au reunit pentru ultima oară.

Descoperirile făcute de Ceylin, în legătură cu Yekta vor ajuta încercatul cuplu să scape de toate ororile și amenințările venite din partea temutului avocat. Cuneyt jocă un rol important în acest proces, spre marele șoc al lui Yekta.

Ceylin și Îlgaz vor avea parte, după îndelungi încercări, de realizări notabile în demersul lor comun pentru aflarea adevărului pentru ca, în cele din urmă, cei doi îndrăgostiți să găsească calea spre fericire.

Ce anume descoperă Ceylin despre Yekta și cum va evolua relația frumoasei avocate cu procurorul Îlgaz puteți afla în această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul”Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies