Băuturile care au loc de cinste la petrecerile de sărbători. Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă

Băuturile care au loc de cinste la petrecerile de sărbători. Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă
Băuturile care au loc de cinste la petrecerile de sărbători. Ce nu trebuie să-ți lipsească din casă

Odată cu sărbătorile care bat la ușă, casele noastre se vor umple de musafiri, iar grija oricărei gazde primitoare este cu ce să-și răsfețe invitații la mesele festive. Cu atât mai mult cu cât știu bine că preparatele tradiționale au și mai multă savoare atunci când sunt acompaniate de licori care le potențează aromele, dacă sunt asociate corect cu preparatele de sărbătoare.

Băuturile aperitiv ar trebui să fie primele în topul listei de cumpărături de băuturi alcoolice pentru mesele de sărbători, fie că vorbim despre despre tradiționala palincă românească sau de țuica fiartă, un coniac la temperatura camerei sau un whisky cu gheață pentru domnii care ne trec pragul la ceas de sărbătoare ori un lichior fin, pentru doamnele stilate.

Iar cum în această perioadă, doar gândul că este necesar să pierdem timp în trafic și în magazine ne creează disconfort, soluția vine de la magazinele de specialitate, care ne oferă posibilitatea să ne facem cumpărăturile online, cu doar câteva click-uri și cu livrare rapidă și gratuită, pentru comenzi ale căror valori depășesc o anumită sumă.

În acest mod, putem alege în tihnă licorile potrivite pentru întâlnirile memorabile, de la care, de exemplu, nu are cum să lipsească un pahar de vin roșu sec de lângă preparatele din carne de porc, conform tradiției românești.

Dacă anul acesta însă ați optat pentru un meniu mai ușor, din carne de pui sau curcan, indicate sunt vinurile albe, seci.

Vinul alb sau rose, demi-dulce, acompaniază perfect deserturile, care cu siguranță vor fi așteptate cu mare interes și poftă de toți invitații.

Iar dacă, la masa de Crăciun, vin Cristian și Cristina, cu siguranță, nu va lipsi nici tortul, al cărui gust va fi și mai bine pus în valoare de o șampanie efervescentă.

Pe site-urile care comercializează băuturi alcoolice originale 100%, la prețuri corecte, găsiți tot ce vă doriți în materie de licori fine, de la coniac, whisky, vodka, rom, tequila, gin, lichior, vin, șampanie și până la băuturi tradiționale autohtone sau de peste mări și țări, de la branduri recunoscute la nivel mondial. Tot aici puteți descoperi coșuri cadouri ambalate parcă de spiridușii lui Moș Crăciun în persoană și pe care le puteți pune sub bradul celor dragi de Crăciun sau să vă inspirați pentru cadouri bărbați pentru cei care își vor serba ziua onomastică în curând, profitând de promoțiile lunii decembrie. Noroc!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 1 noiembrie 2024. O zodie primește avantaje semnificative în carieră

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

3 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să apelezi la servicii de chirurgie plastică

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies