Cristina Șișcanu vine cu o nouă rețetă de prânz rapid și preferat de întreaga familie, paste cu sos roșu.
Cristina Șișcanu este mereu prezentă pe rețelele de socializare, prezentând rețetele sale care mai de care mai gustoase, iar de această dată vine cu rețeta unui preparat rapid, delicios și de post, paste cu sos roșu.
„Paste cu sos roșu. O rețetă italiană 100%.” Cum prepară Cristina Șișcanu un prânz rapid
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Cristina Șișcanu a prezentat, pas cu pas, cum prepară pastele cu sos roșu, o rețetă italiană 100%, ingredientele pe care le folosește, cât timp lasă la fiert pastele, dar și cum face cea mai importantă parte a
„Prânz rapid, delicios, care e pe placul întregii familii. Paste cu sos roșu. O rețetă italiană 100%. Folosesc roșii tăiate cubulețe la cutie, usturoi, ulei și sare. Îmi pare rău că nu am busuioc verde, ar fi fost minunat. Am pus apa să fiarbă pentru paste, iar aici vom prepara sosul în felul următor: curățăm usturoiul pe care îi aruncăm într-o tigaie. Punem ulei mai mult, aruncăm usturoiul aici foarte puțin și pregătim roșiile, pe care le punem. Fierbe apa, punem pastele la fiert. Scrie să fiarbă 8 minute, dar le vom fierbe doar două minute aici, apoi le mutăm în partea cealaltă. Ne uităm pe ceas.”, a explicat Cristina Șișcanu.
„Pastele care au fiert doar două minute le mutăm peste sos.” Cum arată sosul pastelor pe care le prepară Cristina Șișcanu
Cristina Șișcanu a explicat cât timp trebuie să stea pastele la fiert, iar în cele două minute pe care le lasă separat de sos, Cristina Șișcanu pregătește roșiile bucăți, pe care le pune peste usturoiul călit, iar pentru următoarele șase minute amestecă pastele alături de sos și le lasă la fiert împreună.
„Aici se prepară sosul de roșii, iar în partea cealaltă pastele, două minute.