„Numele tău nu că a fost ca un hop pe care trebuia să-l trec, era mereu acolo, în spate.” Sarah Dumitrescu Prodan a vorbit despre răutățile cu care s-a confruntat!

„Numele tău nu că a fost ca un hop pe care trebuia să-l trec, era mereu acolo, în spate.” Sarah Dumitrescu Prodan a vorbit despre răutățile  cu care s-a confruntat!
„Numele tău nu că a fost ca un hop pe care trebuia să-l trec, era mereu acolo, în spate.” Sarah Dumitrescu Prodan a vorbit despre răutățile cu care s-a confruntat!

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, a fost invitată în podcastul mamei sale și a vorbit despre cum a fost perioada copilăriei, dacă a simțit răutățile celor din jur și cum a fost să poarte numele mamei ei mereu cu ea.

Emoții de zile mari pentru Anamaria Prodan, într-un podcast realizat chiar de ea, acolo unde a invitat-o pe fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan. Cele două au avut o discuție dincolo de relația mama-fiică și au dezvăluit lucruri neștiute până acum de public.

“Lumea nu mă vedea Sarah, ei mă vedeau ca fata Anamariei Prodan.” Sarah Prodan, despre greutatea numelui ei

Citește și: „Ești tatăl meu vitreg, tu ar trebui să mă cauți. Nu vreau niciodată să trec prin ce a trecut mama.” Sarah Dumitrescu, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce a spus fiica Anamariei despre antrenor?

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: „Când vrei să faci ceva, se oprește lumea până face ce vrei tu să facă.” Sarah Dumitrescu Prodan confesiuni sincere despre viața ei. De ce o admiră pe Anamaria Prodan?

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica Anamariei Prodan, a vorbit, în cadrul podcastului realizat de mama ei, cum a fost să poarte un astfel de nume puternic în spate, dacă a simțit răutățile celor din jur și cum

a fost să fie mereu privită ca fiica impresarei de fotbal, ci nu ca ceea ce este pe cont propriu, atunci când încerca să-și facă un viitor. „Răutate și invidie mereu o să fie, indiferent de ce faci. Nu știu de Rebeca și de Bebe, doar că mie, nu neapărat că nu mi-a plăcut. De când m-am apucat de baschet, știam exact ce o să fac, iar numele tău nu că a fost ca un hop pe care trebuia să-l trec, era mereu acolo, în spate, la care trebuia să mă gândesc.
Și la școală în România cred că mereu lumea nu mă vedea Sarah, jucătoarea de baschet, care e bună la ce face, ei mă vedeau ca fata Anamariei Prodan și nimic altceva.”,
a povestit Sarah Dumitrescu Prodan.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

“Mi-a luat ceva timp să mă adaptez.”  Cum s-a acomodat Sarah în America, pe cont propriu

Sarah Prodan
Sarah Prodan[Sursa foto: Instagram]

Sarah Dumitrescu Prodan a ales pasiunea pentru baschet încă de mică, așa că părinții ei i-au oferit tot ce este mai bun pentru ca ea să își poată urma visul. Astfel, Sarah Prodan a studiat acest sport la una dintre cele mai scumpe academii din lume.

Sarah a vorbit și despre cum a fost să studieze în America, dar și cât timp i-a luat pentru a se obișnui, deoarece totul era foarte greu și a avut nevoie de timp pentru a ține pasul cu tot.   “Știam că e doar începutul, știam că eram pregătită, dar nu știam ce mă așteaptă când ajung la facultate. De zece ori mai greu, dacă credeați că era ușor la liceu, la facultate era și mai greu.
Mi-a luat ceva timp să mă adaptez și am luat-o de la început, ca la liceu. Am început încet până am putut să țin pasul și am ținut pasul.”,
a mai spus Sarah Dumitrescu Prodan.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Noi îi urăm tot ce este mai frumos pe pământ.” Cum a reacționat Anamaria Prodan, după ce s-a speculat că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies