Află din rândurile următoare care este rețeta de tăiței a Gabrielei Cristea.
Gabriela Cristea pregătește de zor cele mai gustoase preparate pentru familia sa. De data aceasta, vedeta a gătit o supă delicioasă cu tăiței de casă. Vedetele acestui preparat sunt fără doar și poate tăițeii de casă, care îi dau supei un gust delicios ca la mama acasă. De aceea, Gabriela Cristea a împărtășit rețeta cu urmăritorii săi din mediul online.
Rețeta de tăiței de casă a Gabrielei Cristea
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro
Ingrediente:
- 130 de gram de făină;
- două ouă;
- un praf de sare.
Mod de preparare:
Gabriela Cristea a explicat, pas cu pas, modul de preparare al tăițeilor.
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
„ Am recipientul în care o să fac coca pentru tăiței. Am aici 125 de grame de făină la care pun două oră mici și adaug și un praf zdravăn de sare. Prima dată amestec bine cu furculița până încorporez cât mai multă făină. Nu pun foarte multă făină de la început pentru că nu vreau să fie tare aluatul nostru. Mai bine să trebuiască să mai pun făină ulterior.
Desfac aluatul și cred că mai trebuie un strop de făină. Mai iau puțină și încep să amestec în mână. De 50 de ori număr eu și atunci aluatul este perfect. Îl mai ung bine cu făina care a rămas în interior și îl mai las să se liniștească vreo 5-10 min. După aproximativ 10 minute, după ce s-a odihnit coca noastră, înfăinăm bine blatul de lucru și ne apucăm să întindem foaia.