Davut, de neclintit în lupta pentru dreptate

Davut, de neclintit în lupta pentru dreptate
Davut, de neclintit în lupta pentru dreptate

În această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, îi regăsim pe Davut și Gulfem aflăți în fața unor grele încercări.

Neînfricatul Davut reușește să o salveze pe Gulfem din mâinile răpitorilor iar acum Malik dorește să răsplătească curajul tânărului. Cum Davut refuză banii oferiți de către Malik drept recompensă pentru salvarea vieții fiicei sale, omul de afaceri îi face o altă propunere.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Singura satisfacție a lui Davut, în urma discuției avute cu Malik este faptul că poate vorbi, de acum înainte, în numele lucrătorilor în mină dar, mai ales, să lupte pentru drepturile lor. Când Malik refuză să accepte anumite condiții venite din partea lucrătorilor, Gulfem îi sare în ajutor lui Davut. Pe de altă parte, Gulfem se confruntă cu o problem extrem de spinoasă, atunci când tatăl său intenționează să o mărite contrar voinței tinerei.

Gulfem refuză cu înverșunare aranjamentele tatălui său de a o căsători cu Ali Gelik, fiul proprietarului minei.

Ce va face Yavuz când află că Malik vrea să o mărite pe frumoasa Gulfem, de care este îndrăgostit, cu Ali, și ce condiții impune Davut pentru ca lucrătorii să-și continue munca în mina, puteți afla în aceasta seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies