Cine este Nineta Popa. „ Părinții mei aveau niște prieteni din Oltenia, care nu aveau copii, și au ajuns la o înțelegere să mă dea lor.”

nineta popa varsta
Ce vârstp are Nineta Popa

Nineta Popa este o cunoscută interpretă de muzică populară de la noi din țară. De-a lungul timpului, artista a reușit să aibă o mulțime de fani, datorită talentului său muzical, dar și dedicării pentru cariera sa.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Nineta Popa, ce vârstă are, dar și alte detalii surprinzătoare din viața personală și profesională a vedetei.

Ce vârstă are Nineta Popa

Citește și: „Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită! Sper că 2024 să fie anul meu!” Claudia Ghițulescu are așteptări mari de la 2024! Ce calități trebuie să aibă sufletul său pereche?

nineta popa
Nineta Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “M-au filmat cu adidași în picioare. Au cântat ei, iar eu am luat banii și am plecat.” Mioara Velicu, despre peripețiile de pe scenă, în momentul în care a fost nevoită să cânte fără orchestră

Nineta Popa s-a născut pe 19 iulie 1959 în comuna Boișoara din județul Vâlcea. Până la vârsta de 64 de ani, artista a reușit să construiască o căsnicie longevivă, dar și să clădească o adevărată carieră în industria muzicii populare. La scurt timp după ce a terminat liceul, Nineta și-a

început drumul în muzică, la Uzina „Independența” Sibiu.

Povestea de viață impresionantă a Ninetei Popa

nineta popa biografie
Nineta Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Deși s-a bucurat de succes pe plan profesional, interpreta de muzică populară s-a confruntat cu diverse probleme pe plan personal. În copilărie, a avut o situație financiară precară și s-a împărțit între două familii, cea biologică și cea adoptivă.

„Am stat alături de părinții și frații mei până la doi ani și patru luni. Părinții mei aveau niște prieteni din Oltenia, care nu aveau copii, și au ajuns la o înțelegere să mă dea lor. Nu eram o familie bogată, trăiam modest, dar nu pentru că eram săraci m-au dat, ci pentru că era acea legătură între părinții mei buni și cei adoptivi încât neavând copii, au simțit nevoia să le facă și lor o bucurie.

Ei și-au dorit toată viață copii, nu au putut să aibă, și pe mine m-au îndrăgit cel mai mult”
, a povestit vedeta.

Cu toate acestea, abia atunci când artista se afla în clasa a V-a a aflat de fapt, de la fratele său vitreg, că cei cu care locuia, nu erau de fapt părinții adoptivi. În acel moment, Nineta s-a întors la familia sa adevărată și i-a învinuit pe părinții săi pentru ceea ce au făcut.

Când am ajuns acasă, la părinții naturali, m-a întâmpinat la poartă unul dintre frații mei. Mă cunoștea, știa. Părinții când m-au văzut, au început să plângă. Primul lucru pe care i-am întrebat a fost de ce m-au dat tocmai pe mine? ”, a mărturisit cântăreața.

Nineta Popa și soțul ei

nineta popa varsta
Ce vârstp are Nineta Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Nineta Popa și partenerul ei de viață, Constantin Ionescu, au trecut prin multe încercări de-a lungul căsniciei sale. Cu toate că încă sunt împreună, cei doi s-au confruntat cu probleme conjugale. Artista a povestit despre drama amoroasă prin care a trecut, în momentul când soțul ei a avut o aventură cu una dintre cele mai bune prietene ale sale. Deși Nineta a mărturisit că femeia este și ea cântăreață, a ales să nu îi divulge numele.

A fost mare fustangiu, dar acum s-a mai liniștit. Am suferit, dar faptul că a și plecat cu o anumită femeie, se știe, dar socrul meu îmi spunea să nu plec de acasă, că eu am făcut-o. Așa că n-am plecat, iar el s-a întors acasă. Avea de gând să se despartă de mine, doar că nu băgase divorț. Își luaseră apartament prin Cluj, dar tot acasă a venit. Până la urmă, ea a rămas în apartament și i-a dat lui niște bani. Ba chiar, pe ea am și primit-o acasă, am luat masa împreună. Eu nu i-am zis nimic, decât să-mi lase bărbatul în pace, că avea și ea bărbat și copil. Dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic, dacă îl înșelam eu, el nu tolera, dar acum suntem bine, dacă se mai întâmpla, acum nu mai eram împreună .”, a povestit interpreta de muzică populară.

Deși a suferit enorm, Nineta Popa a ales să continue mariajul cu soțul său.

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Nu o copiam pe Maria Tănase! Maria Tănase a fost interpretul care m-a impulsionat.” Maria Dragomiroiu, cuprinsă de povara asemănării cu Maria Tănase! Cum a afectat-o acest lucru în carieră?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies