Idei de machiaj pentru o rochie verde. Cele mai potrivite nuanțe de ruj și fard

Idei de machiaj pentru o rochie verde. Cele mai potrivite nuanțe de ruj și fard
Idei de machiaj pentru o rochie verde. Cele mai potrivite nuanțe de ruj și fard

Orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o rochie de culoare verde, care va fi opțiunea perfectă pentru un look elegant și proaspăt.

În plus, verdele este potrivit oricărei nuanțe de păr, ten și ochi, iar acesta este un avantaj incontestabil. Stiliștii recomandă ca persoanele cu tenul deschis să aleagă nuanțele mai profunde, în timp ce cele cu tenul mai închis sau bronzate să își îndrepte atenția către tonurile pastel. Însă asta este doar o recomandare, pentru că poți să porți orice nuanță de verde cu condiția să abordezi machiajul și accesoriile potrivite.

În privința accesoriilor este important de știut că o rochie verde îți dă ocazia să porți cele mai extravagante bijuterii pe care le ai. Cu toate acestea, este de preferat ca pietrele să fie în aceeași nuanță de verde pe care o are rochia ori în tonuri neutre. O rochie tip sport de culoare verde poate fi accesorizată cu piese casual, cum ar fi o pereche de cercei cu șurub sau o brățară tenis. După ce ai ales cu grijă bijuteriile, este esențial să te concentrezi pe machiaj, iar în cele ce urmează îți vom prezenta regulile de bază de make-up care trebuie avute în vedere atunci când îmbraci o rochie verde.

Machiajul feței

În linii mari, vei păstra rutina obișnuită, folosind fondul de ten potrivit cu nuanța pielii. În cazul în care ai tenul deschis la culoare și vrei să îmbraci o rochie într-o nuanță mai deschisă de verde, poți ajusta aspectul general al feței cu o paletă de contur, însă fondul de ten rămâne același pe care îl folosești în mod obișnuit. Dacă folosești iluminator, pentru rochia verde, indiferent de nuanță, este recomandat să aplici unul perlat și să eviți tonurile de bronz.

Machiajul ochilor

Deși primul gând ți se îndreaptă către un fard de pleoape de culoare verde, acesta este fix cel pe care ar trebui să-l eviți. Există doar o singură excepție: culoarea fardului este identică cu cea a rochiei. Fardurile neutre, în nuanțe de bej și chiar auriu îți vor scoate în evidență ochii și vor crea un echilibru perfect între culoarea intensă a rochiei și machiaj. De asemenea, fardurile de pleoape în nuanțe de gri vor merge foarte bine cu o rochie verde. Îți poți accentua ochii cu un machiaj smokey eyes în nuanțe de negru sau maro mai ales la o ținută de seară. Evident, în funcție de nuanța de verde a ținutei tale poți opta și pentru alte culori de farduri, iar pe Glam Corner vei descoperi că posibilitățile sunt nenumărate.

Machiajul buzelor

Verdele este întotdeauna asociat cu roșul, însă când vine vorba de rujul pe care să-l porți la rochia verde este recomandat să te ferești de el și să abordezi un machiaj al buzelor în tonuri cât mai naturale. Prin urmare, alege nuanțe de bej și chiar roz pal cărora să le dai strălucire cu un gloss. Dacă îți dorești un machiaj mai intens, de seară, poți să folosești un ruj vișiniu.

Foto: Unsplash



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies