Sîla, în atenția lui Kuzey

Sîla, în atenția lui Kuzey
Sîla, în atenția lui Kuzey

Astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat la Kanal D2, lucrurile par să se așeze armonios în viața frumoasei Sîla, după o perioadă extrem de zbuciumată și plină de încercări dramatice.

Dacă până odinioară Kuzey era gata să o trimită înapoi, în satul natal, pe Sîla, iată că ceva s-a petrecut în sufletul chipeșului avocat, care l-a determinat să își schimbe decizia. Spre marea surprindere a mamei sale, Kuzey nu doar că i-a cerut Sîlei să rămână în oraș, dar i-a pregătit o camera, numai a ei. Naciye suspectează că fiul ei s-a îndrăgostit, însă nu îndrăznește să îl întrebe acest lucru.

O întâmplare face ca Sîla să ajute un tânăr, aflat într-o situație critică, iar acesta, pe nume Kadir, se va îndrăgosti iremediabil de frumoasa fată.

Când Sîla îl revede întâmplător pe Kadir, chiar în biroul lui Kuzey, cei doi fiind prieteni, evenimentele capătă un nou sens pentru cei implicați.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În familia Guralp domnesc, pentru moment, liniștea și armonia. Proaspăt logodită cu Ege, Melis continuă să o tachineze pe Zeynep, care încearcă să-și ascundă suferința pe care o simte, în urma uniunii celor doi. Spre surprinderea ei, Melis va primi un avertisment din partea frumoasei Zeynep, care îl vizează pe Ege.

Ce anume l-a determinat pe Kuzey să o păstreze alături de el pe Sîla și ce avertisment primește Melis, de la Zeynep, în legătură cu Ege, puteți afla astăzi, de la ora 19:00, în noul episod din serialul

“Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies