„Plângeam că voiam să mă fac artist! Biata mama a luat un bolovan, mi-a dat una și m-a culcat lat.” Valentin Sanfira, despre visul lui de a deveni artist!

„Plângeam că voiam să mă fac artist! Biata mama a luat un bolovan, mi-a dat una și m-a culcat lat.” Valentin Sanfira, despre visul lui de a deveni artist!
„Plângeam că voiam să mă fac artist! Biata mama a luat un bolovan, mi-a dat una și m-a culcat lat.” Valentin Sanfira, despre visul lui de a deveni artist!

Valentin Sanfira a povestit o întâmplare din copilărie care l-a marcat.

Valentin Sanfira este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară, care de-a lungul timpului a ajuns să câștige simpatia publicului prin intermediul talentului său muzical, dar și al felului său de a fi. Astfel, artistul, prin dorință și multă muncă, a ajuns în punctul în care are o carieră de succes în industria muzicală.

Cu toate acestea, puțini știu despre greutățile pe care Valentin Sanfira a fost nevoit să le depășească pentru a ajunge în punctul în care se află în prezent.

Citește și: „Mi se potrivește titlul de tătic. După ce voi deveni tătic, mă gândesc că se va schimba ceva în mine.” Valentin și Codruța Sanfira se pregătesc pentru viitorul copil! Când vor deveni părinți?

Valentin Sanfira, despre visul lui de a deveni artist!
Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: „Mi-a tocat creierii, m-a terorizat. Am plâns de supărare. Era groaznic, ceva rău.” Valentin Sanfira, zi de naștere cu peripeții! Codruța Filip, în lacrimi de ziua soțului său. Ce s-a întâmplat?

Valentin Sanfira, despre lipsurile materiale din copilărie

Valentin Sanfira, despre lipsurile materiale din copilărie
Valentin Sanfira[Sursa foto: Facebook]

În cadrul unei emisiuni TV, artistul a vorbit despre dorința sa de mic copil de a deveni artist, care nu a fost deloc susținută de familie.

Valentin Sanfira a povestit o întâmplare care l-a marcat din copilărie.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Eu în copilărie, și pe bună dreptate, bieții părinți și-au dorit să fac o meserie să câștig bani. Nu credeau în mine, nici părinții, nici familia, nici rudele, nimeni! Am luat-o de nebun pe drumul ăsta. Am o amintire frumoasă. Eram la prășit pe deal și eu plângeam că voiam să mă fac artist, să cânt, să mă duc la televizor. Trebuia să intru la liceu. Țin minte că biata mama, nu aveam nici apă să bem, bătea soarele pe noi, trebuia să prășim, și când a luat un bolovan din ăsta și de la distanță m-a țintit,

mi-a dat una și m-a culcat lat. Nu a venit să vadă dacă respir. A zis: „Până în vale să mă prinzi că te-a luat naiba cu cântatul tău cu tot!” Lucrurile astea, fără să vrei, îți rămân. Ei săracii nu aveau ce să facă pe vremea aia. Nu aveau posibilități. Știau că trebuie să te ducă la o școală, să plătească lecții de canto, să faci ceva în domeniu.
Neavând posibilitate, nu puteau să livreze niște visuri în care credeam aiurea pentru că ei nu aveau posibilitatea să le susțină. Eu am zis nu, nu aveam ce să pierd și am spus că mă fac cântăreț.
”, a povestit interpretul de muzică populară.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Eu n-am vrut nicio secundă să îmi cresc copilul aici. A fost un sacrificiu!” Mihaela Rădulescu, despre mutarea sa în străinătate! Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copilului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies