„Mă lupt cu ea de la 14 ani, de când a început să apară prima dată. Moștenirea mea de familie.” Cu ce probleme se confruntă Sorana Darclee?

„Mă lupt cu ea de la 14 ani, de când a început să apară prima dată. Moștenirea mea de familie.” Cu ce probleme se confruntă Sorana Darclee?
„Mă lupt cu ea de la 14 ani, de când a început să apară prima dată. Moștenirea mea de familie.” Cu ce probleme se confruntă Sorana Darclee?

Sorana Darclee a făcut mai multe filmulețe pe rețelele de socializare în care a prezentat care este problema cu care se confruntă.

Sorana Darclee arată impecabil și nu ar spune nimeni că se apropie de vârsta de 43 de ani. Aceasta a povestit că primește foarte multe mesaje prin care i se spune să se vopsească, din cauza unor șuvițe albe, iar Sorana a ținut să menționeze de ce nu poate face acest lucru.

„Nu am ce să fac, trebuie să îmbrățișez această treabă și să spun toată povestea mea într-un loc.” Cu ce probleme se confruntă Sorana Darclee

Citește și: Cine este Sorana Darclee Mohamad. „Depresia ține doar de mine să o vindec!”

Sorana Darclee
Sorana Darclee[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „O șuviță albă și multe probleme de sănătate.” Sorana Darclee se confruntă cu probleme de sănătate! Artista nu a reușit să găsească niciun remediu pentru una dintre acestea

Sorana Darclee a ținut să facă mai multe clipuri pe rețelele de socializare în care să le răspundă tuturor celor care întreabă de ce anume nu se vopsește. Vedeta s-a confruntat cu niște probleme de la 14 ani, atunci când a început să apară prima dată firele albe, care nu pot fi acoperite cu nimic, nici chiar cu vopsea, deoarece peste câteva zile ele apar înapoi. Sorana a ținut să menționează că acest lucru este moștenire de familie, odată cu mai multe probleme de sănătate. 

„Pentru toți cei care îmi trimit mesaje, „vopsește-te, vopstește-te”. Dragilor, nu mai există nicio vopsea pe fața acestui pământ care să îmi acopere această șuviță albă. E naturală, mă lupt cu ea de la 14 ani, de când a început să apară prima dată și să nu poate fi acoperită în niciun fel. Așa că nu am ce să fac, trebuie să îmbrățișez această treabă și să spun toată povestea mea într-un loc.
Aia e. Moștenirea mea de familie: această șuviță albă și multe probleme de sănătate.”,
a spus Sorana Darclee.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Pe 13 februarie fac 43 de ani, deci „call me babă.” Cum își va face Sorana un nou look folosindu-se de această șuviță

Sorana Darclee
Sorana Darclee[Sursa foto: Instagram]

Sorana a început să accepte această situație și să spună că va face în așa fel încât să iasă și mai tare în evidență, deoarece nimic nu funcționează pentru a fi acoperită. Acceptă situația în care se află și se bucură de vârsta pe care urmează să o împlinească. 

„Șuvița mea albă se vede din ce în ce mai clar. De fapt, îs 4 șuvițe. Nu le mai fac nimic, ba din contră, voi face un decapaj să iasă mai mult în evidență. Nu are sens să îl vopsesc. Am primit o grămadă de mesaje dacă am încercat nu știu ce pudră, nu știu ce spray, nu știu ce vopsea. Am încercat tot ce există și absolut nimic nu funcționează, nici măcar vopseaua.
În sensul că pot să îl vopsesc, iar în două zile, trei zile este același lucru. Nu vrea să fie acoperit. Îl transform într-un look. Aia e. Pe 13 februarie fac 43 de ani, deci „call me babă.”,
a mai spus Sorana Darclee.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Sorana Darclee Mohamad. „Depresia ține doar de mine să o vindec!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies