„Am fugit de acasă trei zile! Mi-a spus: „Ok, hai să facem o înțelegere.” Șerban Copoț, mărturisiri despre începutul carierei sale

„Am fugit de acasă trei zile! Mi-a spus: „Ok, hai să facem o înțelegere.” Șerban Copoț, mărturisiri despre începutul carierei sale
„Am fugit de acasă trei zile! Mi-a spus: „Ok, hai să facem o înțelegere.” Șerban Copoț, mărturisiri despre începutul carierei sale

Șerban Copoț a vorbit despre începutul carierei sale și cum a reacționat tatăl său când i-a spus că se apucă de muzică.

Șerban Copoț a vorbit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, cum a fost începutul carierei în trupa Animal X, dar și cum a reacționat tatăl său cu privire la această alegere.

„După doi ani de liceu în Italia, deja eram destul de intependent, nu îmi mai găseam locul acasă.” Cum a fost începutul carierei pentru Șerban Copoț

Citește și: Cine este soția lui Șerban Copoț. „Roxana a pierdut o sarcină, lucru care ne-a descumpănit cumplit, dar nu ne-a făcut să renunţăm”

Citește și: Cine este Șerban Copoț. „Când venea tata, prima săptămână era rai, dar apoi începea să ceară carnetul de note”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Șerban Copoț a povestit cum că tatăl său nu a fost de acord cu muzica, așa că acesta a fugit de acasă trei zile.

Când s-a întors, tatăl lui a făcut o înțelegere cu el cum că își poate continua visul, atâta timp cât nu renunță la școală. 

„Eu am avut o perioadă în adolescență. Fix începutul Animal X s-a întâmplat cu greu în ceea ce privește relația mea cu tata, pentru că el nu a fost de acord cu partea asta muzicală. Am fugit de acasă trei zile, tocmai că el nu credea în visul meu cu muzica, dansul.

După cele trei zile în care au venit frații la mine, am venit acasă. Și au zis „bine, măi, dacă tu vrei să faci neapărat treaba asta.” După doi ani de liceu în Italia, deja eram destul de independent, nu îmi mai găseam locul acasă. Mi-a spus „ok, hai să facem o înțelegere. Te duci, faci muzică, dar nu te lași de școală. M-am dus la facultate, am luat și licența.”
, a povestit Șerban Copoț.

Prin ce momente grele a trecut Șerban Copoț când făcea parte din trupa Animal X

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Șerban Copoț a recunoscut că s-a izbit și de umilințele oamenilor, atunci când el și colegii de trupă erau batjocoriți pentru felul în care arată.

  „Ne scuipau babele prin tramvai, ne ziceau că suntem sataniști. Noi mergeam, eram vopsiți permanent. „Mă doare când văd o nostalgie împrumutată la generațiile noi vizavi de comunism. Nici nu își dau seama ce mizerie a fost pentru România comunismul.

Familia mea era urmărită de securiști. Noi am dus-o foarte greu. Fratele meu nu a avut voie să dea la Academia de Marină, pentru că ai mei nu au fost înscriși în partid. Plus statul la coadă, foamete… A fost sinistru. Atunci românul a învățat să fure. Românul hoț a fost inventat în comunism”, a declarat acesta în cadrul podcastului. ”, a mărturisit Copoț.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

,,Nu mai avea sens.” Șerban Copoț trece prin momente cumplite. Ce i s-a întâmplat artistului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies