„Te împietrești! Sufletul parcă nu mai are rost în viață nici pentru tine.” Drama prin care a trecut Mariana Ionescu Căpitănescu. Artista povestește chiar și acum cu lacrimi în ochi

„Te împietrești! Sufletul parcă nu mai are rost în viață nici pentru tine.” Drama prin care a trecut Mariana Ionescu Căpitănescu. Artista povestește chiar și acum cu lacrimi în ochi
„Te împietrești! Sufletul parcă nu mai are rost în viață nici pentru tine.” Drama prin care a trecut Mariana Ionescu Căpitănescu. Artista povestește chiar și acum cu lacrimi în ochi

Mariana Ionescu Căpitănescu a povestit despre momentele cumplite prin care a trecut în copilărie, atunci când a simțit că viața i se sfârșește cu totul.

Mariana Ionescu Căpitănescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țară. Puțini oameni știu dramele prin care a trecut aceasta.

Care a fost cel mai greu moment pentru Mariana Ionescu Căpitănescu

Citește și: „Nu am nicio putere eu. Să explice doamna Stoican ce se întâmplă.” Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au reacționat la ceea ce s-a întâmplat cu Niculina Stoican

Mariana Ionescu Căpitănescu
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „El rămâne în sufletele noastre.” Constantin Enceanu, Maria Loga, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, omagiu emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian! Sala Palatului a răsunat de aplauze!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În perioada copilăriei, Mariana Ionescu Căpitănescu a trecut prin momente groaznice, atunci când fratele ei s-a spânzurat.

Artista a mărturisit cum lumea s-a sfârșit pentru ea, cum s-a simțit neajutorată și cum ceva s-a rupt din întreaga familie. Aceasta a povestit totul în cadrul unei emisiuni TV.

„Cumplit. Ceva s-a rupt din noi în momentul acela. Te împietrești. Sufletul parcă nu mai are rost în viață nici pentru tine. Am pupat-o și m-am simțit eliberată. Pentru părinții mei, pentru noi a fost un moment cumplit.

Mă simțeam un om neajutorat.”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

“A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el”. Cum și-a pierdut Mariana Ionescu Căpitănescu fratele

Mariana Ionescu Căpitănescu
Mariana Ionescu Căpitănescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit de mai multe ori despre pierderea fratelui său și a menționat că acesta se confrunta cu o depresie ascunsă despre care nu știa nimeni. Acesta a ales să îți pună capăt zilelor, iar vestea a venit ca un teăsnet peste întreaga familie.

„Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei.

Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă. Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani. A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el.
Şi-a pregătit sfârşitul. A fumat foarte multe ţigări până s-a sinucis. Îmi pare rău că nu am putut să fac nimic, am fost distruşi toţi fraţii. În 2005 s-a întâmplat, iar mama e foarte afectată şi acum. Este o poveste foarte tristă”,
a declarat artista pentru un post tv.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„El rămâne în sufletele noastre.” Constantin Enceanu, Maria Loga, Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, omagiu emoționant pentru Petrică Mîțu Stoian! Sala Palatului a răsunat de aplauze!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale

Mini tort cu dulceață de vișine. Va impresiona și cel mai pretențios degustător!

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies