10 provocări trăsnite pentru jocul „Adevăr sau provocare” pe care să le încerci în 2024

provocari 2024
Provocări 2024

„Adevăr sau provocare” este un joc cu o istorie veche, ce a devenit foarte popular în rândul copiilor, dar și al adolescenților și al adulților. În funcție de întrebări și provocări, acest joc se poate juca în diverse contexte sociale, alături de diferite persoane.

Momentul când cineva alege provocare este momentul în care jocul devine mai interesant și mai interactiv. Pentru amintiri de neuitat și amuzament garantat, este important să alegi provocări cât mai trăsnite și haioase.

Descoperă în rândurile de mai jos câteva provocări nebunești pentru jocul „Adevăr și provocare” pe care trebuie să le încerci în 2024, dar și modalități prin care jocul poate deveni mai haios.

Provocări trăsnite de încercat în 2024

Citește și: Cum să treci mai ușor peste o despărțire în 2024. 5 sfaturi de la psihologi

adevar sau provocare pentru prieteni
Adevăr sau provocare pentru prieteni[Sursa foto: Freepik]

Citește și: 5 gânduri rele care îți vor distruge căsnicia

În primul rând, este esențial ca toți jucătorii să înțeleagă că este un joc, să nu existe supărări sau persoane ce nu aleg niciodată provocare.

Totuși, partea dificilă vine și în momentul în care cineva trebuie să decidă ce provocare alege. Așadar, iată câteva provocări pe care le poți încerca anul acesta alături de prietenii tăi, la jocul „Adevăr sau provocare”:

Cea mai jenantă fotografie din telefon

O idee pentru provocarea unui jucător este să aleagă cea mai jenantă imagine cu el din telefon și să o arate tuturor.

Cu siguranță vă veți amuza teribil!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Arată ultimele mesaje trimise cuiva

Această provocare poate fi dificilă pentru unii jucători, însă cu siguranță poate fi o provocare ce îi va amuza pe restul.

Spune primul lucru care îți trece prin cap

Această provocare constă în ideea că cel care este provocat trebuie să spună primul lucru care îi vine în cap atunci când se uită la fiecare jucător. Chiar dacă unele persoane s-ar putea să se supere, cu siguranță vă veți amuza.

Mărturisește cel mai penibil moment din viața ta

provocari trasnite
Provocări haioase[Sursa foto: Freepik]

În special atunci când această activitate este jucată între prieteni, această provocare trebuie acceptată.

Chiar dacă la început poate fi stânjenitor, oamenii din jur se vor amuza și vor putea și ei să mărturisească, dacă vor, experiențele lor penibile.

Vorbește cu accent

O persoană poate fi provocată să vorbească cu accent pentru câteva minute sau timp de câteva runde. În funcție de ce accent cunoaște sau ce i se pare mai amuzant, persoana poate vorbi cu accent englezesc, franțuzesc, ardelenesc, moldovenesc și așa mai departe.

Sărută persoana din stânga sau dreapta

De-a lungul timpului, acest joc era popular pentru provocările trăznite ce puteau să ducă la râsete sau chiar la înfiriparea unor povești de dragoste. Așadar, una dintre provocări poate fi ca persoana respective să sărute persoana de lângă.

Postează o fotografie în care nu îți place cum arăți

De când rețelele de socializare au luat amploare, acest joc poate fi integrat chiar și în mediul online.

Îți poți provoca prietenii să posteze pe conturile lor de socializare o imagine în care nu le place cum au ieșit, pe care să o șteargă peste o oră.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alte provocări pentru jocul „Adevăr sau provocare”

idei provocari
Idei provocări[Sursa foto: Freepik]

Există provocări pentru jocul „Adevăr și provocare” care să demonstreze cât de rezistenți sunt jucătorii în diverse situații. Iată câteva exemple:

Ieși afară doar în lenjerie intimă

Dacă jocul se desfășoară în curtea cuiva, această provocare va fi foarte amuzantă și va fi acceptată doar de curajoși, în special dacă afară este frig.

Bea un preparat făcut de ceilalți jucători

O provocare trăznită este aceea de a bea puțin din ceea ce prepară jucătorii. În funcție de ce băuturi și de voința lor, băutura poate fi în regulă de băut, sau nu.

Provocări sportive

Mulți adoră provocările sportive, în timp ce alții nu rezonează deloc cu acestea. În această categorie intră o mulțime de idei de provocări: flotări, săritura cu coarda, roata și multe altele.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

9 alimente care sunt bune de mâncat înainte de a dormi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies