Elena Lasconi, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Elena Lasconi, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Elena Lasconi, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Elena Lasconi, fost om de televiziune și actual primar al municipiului Câmpulung, va fi invitată în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", difuzată duminica aceasta, la ora 22:30, pe Kanal D.

Personalitate marcantă în lumea televiziunii mai mult de două decenii, Elena Lasconi a luat decizia de a părăsi cariera sa în media pentru a se implica în viața politică. Marea schimbare a avut loc odată cu intrarea în rândurile USR. Recent, aceasta a stârnit controverse si reacții în spațiul public, după ce a declarat că a votat DA la referendumul pentru redefinirea familiei.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Elena Lasconi va oferi și detalii despre viața sa din spatele reflectoarelor. Pe parcursul interviului, telespectatorii își vor putea forma o perspectivă asupra provocărilor pe care omul din fața lor, Elena Lasconi, le-a întâmpinat în parcursul său atipic de la lumea televiziunii la cea a politicului, dar și în viața privată.

"V-ați sacrificat fiica pe altarul politicii?", "Cât de greu o duceți în politică?", "Pentru ce ati mai merge astăzi în genunchi?", "Sunteți în război cu USR?", "Ce v-a fost cel mai greu să iertați?", "Sunteți pregatită sa candidați la prezidențiale?", "Cine o dirijează pe

Elena Lasconi?", "Ati reusit?", acestea sunt doar cateva dintre întrebările la care Elena Lasconi este invitată sa răspundă.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies