„Este o traumă pe care o am și acum!” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui

„Este o traumă pe care o am și acum!” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui
„Este o traumă pe care o am și acum!” Giani Kiriță, mărturisiri emoționante despre lipsa figurii paterne din viața lui

Giani Kiriță a povestit despre ce anume l-a făcut să își dorească să lupte în lumea fotbalului și de ce nu a renunțat niciodată.

Giani  Kiriță este cunoscut în lumea fotbalului, dar și pentru aparițiile sale TV, chiar dacă acum s-a retras din activitate. Mereu puternic, Giani Kiriță a luptat pentru a obține tot ceea ce și-a dorit, astfel încât să nu simtă lipsurile din copilărie.

„Mi-am dat seama că trebuie să reușesc în viață și să-i răsplătesc cumva.” Ce l-a făcut pe Giani Kiriță să nu renunțe la fotbal

Citește și: „Nu există! Puteai să te impui” Giani Kiriță l-a dat de gol pe Cătălin Cazacu! Ce interdicție a primit sportivul în timpul relației cu Ramona Olaru

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Giani Kiriță. „Doamne, câte a mai făcut în copilărie! Nici nu vă daţi seama"

În cadrul unui podcast, Giani Kiriță   a povestit despre cum lucra la fermă atunci când avea vârsta de 14-15 ani, astfel își putea câștiga bani pentru a-și lua îmbrăcăminte și încălțăminte. Nu a renunțat niciodată la visul său din fotbal, iar cei mai importanți oameni din viața lui au fost bunica, sora și mama, cele care l-au ajutat de fiecare dată să-și atingă visul și l-au făcut să lupte. 

„Țin minte că în vacanțele de vară, trebuia să și muncesc, mă duceam la fermă și lucram în fermă. 14-15 ani. S-a terminat ferma și lucram în construcții, să îmi cumpăr ghete, blugi. De atunci mi-am dorit. N-am abandonat fotbalul niciodată. Mama mea muncea 24/24, venea ruptă de obosită, trebuia să îmi spele echipament, să îmi spele tot, eu a doua zi plecam la antrenament. Sora mea a avut grijă de mine, iar la țară, bunica mea.
Vorbim de trei oameni importanți pentru mine. La un moment dat, mi-am dat seama că trebuie să reușesc în viață și să-i răsplătesc cumva. M-au făcut să bat la o ușă, să fiu dat afară pe ușă și să intru pe geam. Pentru mine nu a existat „nu se poate.”
, a povestit Giani Kiriță.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Tații își așteptau copiii, iar pe mine nu mă aștepta nimeni.” Lipsa tatălui, traumă pentru Giani Kiriță

Giani Kiriță
Giani Kiriță[Sursa foto: Facebook]

Giani Kiriță a vorbit și despre cea mai mare traumă a sa, copilăria în care a crescut fără tată, iar momentul în care antrenamentul la fotbal se termină, iar toți ceilalți copii erau așteptați de tați, l-a făcut să-l sfâșie în fiecare zi, deoarece el pleca de fiecare dată singur. 

Partea paternă și-a luat-o din echipă și unchii lui, cu care stătea mereu.  „Este o traumă pe care o am și acum. Fă un exercițiu de imaginație ți uită-te la un meci de fotbal în care tații își așteptau copiii, iar pe mine nu mă aștepta nimeni. Partea paternă mi-am luat-o din echipă și din unchii mei. Tot timpul mă luau peste tot și m-au adoptat.”, a mai povestit Giani Kiriță.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Giani Kiriță, replică acidă pentru Andreea Tonciu de la Bravo, ai stil!: "Dacă vorbesc, cred că se..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies