„Am câștigat. Am făcut-o din orgoliu, am și scăpat de stres.” Constantin Enceanu, primele declarații după câștigarea procesului împotriva Niculinei Stoican

„Am câștigat. Am făcut-o din orgoliu, am și scăpat de stres.” Constantin Enceanu, primele declarații după câștigarea procesului împotriva Niculinei Stoican
„Am câștigat. Am făcut-o din orgoliu, am și scăpat de stres.” Constantin Enceanu, primele declarații după câștigarea procesului împotriva Niculinei Stoican

Constantin Enceanu și Niculina Stoican au ajuns în sala de judecată, astfel că artistul a făcut primele declarații după câștigarea procesului.

Niculina Stoican și Constantin Enceanu sunt doi dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Olteniei, însă artiștii au avut câteva nemulțumiri cu privire la activitatea profesională, așa că au ajuns în fața judecătorilor.

Constantin Enceanu și Niculina Stoican, în sala de judecată

Citește și: „Nu am nicio putere eu. Să explice doamna Stoican ce se întâmplă.” Mariana Ionescu Căpitănescu și Constantin Enceanu au reacționat la ceea ce s-a întâmplat cu Niculina Stoican

Constantin Enceanu
Constantin Enceanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Legea nu-ți măsoară notorietatea, nici poziția pe care tu o revendici că așa vrei!” Niculina Stoican a spus lucrurilor pe nume! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Constantin Enceanu?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Constantin Enceanu a fost deranjat pentru faptul că nu a mai fost promovat de multă vreme și nu a primit mărirea salarială, așa cum și-a dorit.

Astfel, Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, cea care era managerul ansamblului în care cei doi activau.

„Anulează Fişa de evaluare a performanţelor profesionale individuale ale reclamantului Enceanu Constantin pentru perioada 01.01.2022-31.12.2022 şi Decizia nr. 27/12.05.2023. Obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 2.975 lei reprezentând cheltuieli de judecată”, este minuta sentinței emise de Tribunalul București, potrivit fanatik.ro.

Constantin Enceanu a câștigat procesul impotriva Niculinei Stoican

Niculina Stoican
Niculina Stoican[Sursa foto: Facebook]

Constantin Enceanu a câștigat procesul, astfel că a făcut primele declarații cu privire la victoria față de Niculia Stoican. Artistul a avut și niște examene în urma cărora ar fi trebuit să fie avansat, însă nu s-a întâmplat acest lucru.

„Am câștigat, da. Ansamblul va fi comasat, deci rămân.

Mi s-a mărit salariul, cum am cerut, de la 1 noiembrie. Înainte de a se finaliza procesul, au avut loc examenele de grad și am promovat.
Vorbim de examenele de grad profesional. Eu i-am dat în judecată pentru că am fost evaluat cu `bine`. Domnul dirijor și doamna manager (Niculina Stoican, n. red.) mi-au dat doar bine. Eu am contestat, că am considerat că merit foarte bine. Au făcut o comisie la nivel de ansamblu și care mi-a dat calificativul `foarte bine`.
Doar că doamna manager nu a ținut cont de asta. Așa că i-am dat în judecată. Pe acel calificativ am câștigat. Nu mă dezavantaja cu nimic, nu mă avantaja cu nimic. Dar am făcut-o din orgoliu, pentru orgoliul meu. Dacă mă întrebi, cred că asta era o răfuială. Dar acum nu mai e nici manager la noi, am și scăpat de stres”
, a spus Constantin Enceanu, pentru aceeași sursă.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„La vremea respectivă a fost o dramă! O mamă niciodată nu își pune copilul ei la colț.” Niculina Stoican a apelat la ajutorul soacrei sale, atunci când a aflat despre infidelitatea soțului!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies