”Cred că o s-o țin 20 de minute pe față. E bună rău!” Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia

”Cred că o s-o țin 20 de minute pe față. E bună rău!” Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia
”Cred că o s-o țin 20 de minute pe față. E bună rău!” Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia

Bunica Emilia ne învață zilnic fel de fel de trucuri, rețete și nu numai.

În cursul zilei de ieri, bunica Emilia a postat pe contul său de TikTok, o nouă rețetă. De această dată, nu este una de mâncare, ci este una care ne ajută tenul să fie mult mai frumos și sănătos. Bunica Emilia a preparat într-un filmuleț postat pe TikTok, pas cu pas, o cremă de față cu cafea și alte ingrediente importante.

bunica emilia tiktok
Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia[Sursa foto: TikTok]

Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia

Este cunoscut deja faptul că această celebră cremă de față cu zaț de cafea are nenumărate beneficii pentru tenul nostru. Printre aceste beneficii se află și faptul că ne protejează pielea împotrivă ridurilor și a petelor, ajuta la îndepărtarea celulelor moarte ale pielii, iar în același timp, contribuie și la regenerarea pielii sănătoase.

Astfel, pentru a-și menține pielea sănătoasă, dar pentru a ajuta și alte doamne și domnișoare, bunica Emilia a împărtășit în mediul online, rețeta pentru crema de față cu cafea, preparată chiar de aceasta.

Am pus o linguriță de unt de cocos, untul de cocos nu lipsește din casă(...) Pentru mască, voi pune o linguriță de cafea. Ar trebui pus zațul de cafea(...) și mai punem o linguriță de miere, aceasta este miere de rapiță, este foarte vâscoasă.

(...) Să vedem ce ne va ieși aici. Cafeaua cu mierea... totuși o să mai adaug și puțin iaurt, dar eu n-am iaurt, am kefir(...), dar am și un pic de smântânică și cred că o să pun o linguriță de smântână.(...) Ei, are altă textură, deci în momentul în care am pus... am pus... (smântână) are altă textură. Cafea o linguriță, o linguriță de miere, o linguriță de ulei de cocos și o linguriță de smântână.
Deci asta poate să fie folosită ca mască și cred că o s-o țin 20 de minute pe față. E bună rău!
”, a explicat bunica Emilia, pe contul  său de TikTok.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „În două ore de când îi țin în picioare și mă plimb cu ei prin casă, s-au lărgit, s-au făcut numai buni.” Trucul bunicii Emilia prin care poți să lărgești o pereche de pantofi!

bunica emilia
Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia[Sursa foto: TikTok]

Citește și: „Dacă peticul e mic, stați, fraților, în banca voastră. Cum e sacul, așa e și peticul.” Bunica Emilia de pe TikTok, despre sacrificiile pe care le fac părinții pentru majoratul copilului

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ingrediente

  • O linguriță de cafea
  • O linguriță de miere de albine sau de rapiță
  • O linguriță de ulei de cocos
  • O linguriță de iaurt, kefir sau smântână

Mod de preparare și de aplicare

În primul și-n primul rand, tot ce trebuie să faceți este să aveți toate ingredientele la temperatura camerei.

Ulterior, într-un bol de dimensiuni potrivite, exact ca cel al bunicii Emilia, vom adăuga, rând pe rând, toate ingredientele menționate de aceasta. În ciuda faptului că această rețetă pentru crema de față se poate face și cu zaț de cafea, bunica Emilia a adăugat direct o linguriță de cafea, la final, masca fiind la fel de benefică pentru ten. Odată ce am amestecat toate ingredientele, tot ce ne-a rămas de făcut este să aplicăm masca de față și să o menținem timp de aproximativ 20 de minute. Imediat apoi, o îndepărtam cu un prosop cu apă călduță și ne putem bucura de beneficii!

crema de fata cu cafea
Crema de față cu zaț de cafea a bunicii Emilia[Sursa foto: TikTok]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„Dacă peticul e mic, stați, fraților, în banca voastră. Cum e sacul, așa e și peticul.” Bunica Emilia de pe TikTok, despre sacrificiile pe care le fac părinții pentru majoratul copilului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies