„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!
„Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată.” Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!

Anisia Gafton s-a răsfățat cu o vizită la salonul de cosmetică.

Anisia Gafton este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, ținându-i la curent cu fiecare schimbare care se petrece în viața sa. Actrița și-a surprins urmăritorii atunci când a apărut pe contul său de TikTok într-un mod în care până și ea a rămas surprinsă.

Anisia Gafton, păcălită de cosmeticiană

Citește și: „Sărbătorile trebuie petrecute în familie. Trebuie să te enervezi acolo, nu în altă parte.” Anisia Gafton a mărturisit cum petrece în perioada sărbătorilor de iarnă

Citește și: „Mama era mai vulcanică, dintr-o bucată și mai ironică. Făcea voci și imita pe toată lumea care venea la noi în casă.” Anisia Gafton, dezvăluiri neștiute despre copilăria sa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De când aparițiile sale pe micul ecran sunt din ce în ce mai frecvente, Anisia Gafton este extrem de atentă la aspectul său fizic.

În urma cu putin timp, actrița s-a răsfățat la un salon de cosmetică, acolo unde a apelat la o procedură de vopsire a sprâncenelor și de eliminare a mustății. Cu toate acestea, în momentul în care a văzut cum arată sprâncenele sale, Anisia Gafton a avut parte de un adevărat șoc. Sprâncenele sale erau încă acoperite cu vopsea, iar cosmeticiana a vrut doar să facă o glumă cu actrița.

Îuuu! Dar, ce-s așa de groase? Nu te supăra, dar mi se pare că sunt Angry Birds! Dacă mă vede Serghei, zice că-s supărată, dar eu sunt fericită. Așa, cu aripile astea de corb? Dacă fac așa îmi iau zborul! Așa o să rămân? A, să nu-mi spui că a fost o glumă. Numai eu să glumesc, mai trebuie să glumească și alții cu mine! Așa da !”, a spus Anisia Gafton în cadrul unui video de pe pagina sa de TikTok.

Anisia Gafton, despre procedura de înlăturare a mustății

Ce modificări și-a făcut Anisia Gafton? Actrița a trecut pragul salonului de cosmetică!
Anisia Gafton[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă procedura de vopsire a sprâncenelor, Anisia Gafton a apelat și la o procedură de înlăturare a mustății nouă. Este vorba de înlăturarea mustății cu ața, de care actrița este foarte mulțumită.

Noua metodă de înlăturare a mustății cu ață.

E prima dată și ia din rădăcină. Este incredibil!”, a mai spus Anisia Gafton pe TikTok.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Aveam 28 de ani. Știa puțin de boala asta, dar a venit galopant! Și-ar fi dorit enorm să vadă nepoțeii, dar nu comanzi tu.” Cătălin Oprișan, despre pierderea mamei sale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies