„A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.” Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni, pentru a scăpa de 36 de kilograme

„A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.” Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni, pentru a scăpa de 36 de kilograme
„A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.” Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni, pentru a scăpa de 36 de kilograme

Mihai Dedu este de nerecunoscut, după ce a dat jos peste 30 de kilograme. Cum a fost toată această perioadă pentru el.

Mihai Dedu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri de la noi din țară, iar acesta a trecut prin transformări uriașe în ultima jumătate a anului. Iată cum a fost acest drum pentru el.

“A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine.” Parcursul lui Mihai Dediu în lupta cu kilogramele

Citește și: „Ce-am putut îndura! Acele dureri groaznice.” Cătălin Crișan, chinuri groaznice pe patul de spital! Artistul a fost supus unei operații extrem de dificile. Care este starea sa de sănătate acum?

Mihai Dedu
Mihai Dedu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid. S-au manifestat foarte agresiv. Cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea.” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!

Mihai Dedu, unul dintre cei mai iubiți prezentatori de știri din țară, a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre cele 36 de kilograme pierdute pentru a ajunge la forma fizică din prezent. 

„Mi-am dat seama după buget, în momentul în care am început să intru în magazin. 36 am dat jos. A fost o provocare extrem de mare, a fost uluitor și pentru mine la un moment dat, deși intrasem în oarece vrie pentru că nu mă mai opream. Sunt două etape. Prima etapă a fost undeva la patru luni, când am pierdut în jur de 22 sau 24 de kilograme, și apoi până la șase luni restul. 
Atât de mult nu mi-am dorit să slăbesc, însă totul a plecat de la o joacă, sunt două colege de-ale noastre implicate, Corina Caragea și Lavinia Petrea. Undeva în luna martie am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care a zis: Eee, dacă ai slăbi și tu câteva kilograme acolo cred că ai fi piesă. Zic: Da? Am luat și am scris pe o foaie la momentul respectiv.
Atunci aveam 131 de kilograme. (…) Am ajuns apoi la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat. Povestea e simplă”
, a declarat Mihai Dedu, în cadrul unei emisiuni televizate.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cum a slăbit Mihai Dediu aproape 40 de kilograme

Mihai Dedu
Mihai Dedu[Sursa foto: Facebook]

Chiar dacă a povestit că inițial parcursul a fost unul simplu, Mihai Dedu s-a confruntat cu un întreg proces, iar starea în care se afla era la un pas să îi dăuneze sănătății. „În martie 2023 aveam 131 de kilograme, și acum am 94,650. “A fost îngrozitor de greu. Analizele nu erau bune.”

Prin ce a trecut Mihai Dedu în ultimele șase luni pentru a scăpa de 36 de kilograme ==> https://bit.ly/42iMqfO Da, acum și înot, fac 40 de bazine într-o oră, o oră și un sfert. Ce nu mă lasă în pace e o durere cumplită de umăr. Apropo, am mâncat și cartofi prăjiți, orice, ideea este cât. Și slăninuță, nu mult, patru sau cinci bucățele. Suficient. Mere da, undeva între șase și zece pe zi.
La mine a funcționat, dar nu mănânc mere dulci”,
a încheiat Mihai Dedu.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Nu am avut nici gripă, nu am avut nici Covid. S-au manifestat foarte agresiv. Cele mai grele lucruri cu care a trebuit să trăiesc zilele acestea.” Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies