Gabriela Cristea a avut parte de un accident în bucătărie, însă a reușit să repare situația.
Gabriela Cristea este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Unele dintre cele mai apreciate subiecte de pe pagina de socializare a vedetei sunt videourile în care Gabriela Cristea explică modul de preparare al diferitelor rețete.
Prezentatoarea TV este o gospodină în adevăratul sens al cuvântului și mereu gătește cele mai gustoase preparate pentru soțul și fetițele sale. Cu toate acestea, deși are o experiență vastă în bucătărie, și în cazul Gabrielei Cristea mai au loc accidente.
Trucul Gabrielei Cristea pentru a repara maioneza tăiată
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro
Gabriela Cristea nu a stat pe gânduri și numaidecât a găsit o soluție pentru această problemă. Soția lui Tavi Clonda a pus compoziția puțin câte puțin într-un bol de sticlă și a bătut-o treptat.
„ Mi se taie maioneza! Nu mi s-a mai tăiat maioneza de 20 de ani! Nu știu ce să fac. Încerc să o pun într-un bol de sticlă și să o iau puțin câte puțin. Nu aș vrea să o fac cu lămâie. Dacă o fac puțin câte puțin se leagă. Eu am luat-o și am bătut-o puțin câte puțin, câte o linguriță și văd că încet-încet își revine. Ouăle au fost foarte reci și cred că asta ar fi fost treaba. Teoretic, icrele și ouăle pentru maioneză trebuie să fie la aceeași temperatură cu uleiul și cu toate ingredientele. Acum mai punem un strop de ulei, dar puțin câte puțin că deja mi-e frică .”, a spus Gabriela Cristea pe Facebook.
Gabriela Cristea, sfaturi pentru persoanele care vor să învețe să gătească
Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro
Vedeta a profitat de această ocazie și pornind de la exemplul personal, le-a oferit urmăritorilor săi din mediul online o serie de sfaturi pentru persoanele care vor să învețe să gătească.
„ Mi se mai întâmplă și mie. Dragilor, se mai întâmplă și la case mai mari și la oameni care fac în fiecare zi. De altfel, dacă vrei să gătești și să înveți să gătești în adevăratul sens al cuvântului, este foarte important să te apuci. Că mai strici un pic de mâncare, că mai arzi o cratiță, că mai tai o maioneză, asta este .”, a mai spus Gabriela Cristea pe Facebook.