„Nu mi se cumpărau jucării! Am fost făcut la bătrânețe. Nu au fost părinții care să se poată juca cu noi.” Alexandru Abagiu, detalii neștiute despre părinții săi!

„Nu mi se cumpărau jucării! Am fost făcut la bătrânețe. Nu au fost părinții care să se poată juca cu noi.” Alexandru Abagiu, detalii neștiute despre părinții săi!
„Nu mi se cumpărau jucării! Am fost făcut la bătrânețe. Nu au fost părinții care să se poată juca cu noi.” Alexandru Abagiu, detalii neștiute despre părinții săi!

Alexandru Abagiu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre copilăria sa.

Alexandru Abagiu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați makeup artiști de la noi din țară, cu o experiență de mai bine de 23 de ani în această industrie, timp în care a acumulat realizări importante în profesia sa, atât la nivel național, cât și internațional.

Mai mult decât atât, makeup artistul s-a făcut remarcat și în cadrul emisiunilor de divertisment la care a participat, câștigând simpatia publicului prin intermediul felului său de a fi.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Ilinca Vandici, Alexandru Abagiu și-a deschis sufletul și a oferit detalii neștiute despre copilăria sa și despre cei care i-au dat viață.

Alexandru Abagiu s-a născut într-o familie de intelectuali

Citește și: „Nu se jucau cu mine.” Părinții lui Alexandru Abagiu au fost foarte stricți cu el. De ce nu a avut parte în copilărie celebrul jurat de la Bravo, ai stil!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Alexandru Abagiu s-a născut într-o familie de intelectuali
Alexandru Abagiu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Alexandru Abagiu. “Tatăl meu este avocat, mama mea este medic. Am trecut prin ambele ca meserii!"

Makeup artistul a povestit că tatăl său este de profesie avocat și diplomat, iar mama sa este cadru medical, iar acest lucru a avut un impact semnificativ asupra copilăriei sale.

„Toată copilăria mea, toată viața mea am crescut în serate exclusive, într-un cerc foarte restrâns de prieteni, într-o zonă în care joaca nu era neapărat cea mai interesant.

Mi se recomandau mai de grabă cărți, muzee. Nu mi se cumpărau jucării. Mi se făceau cadouri de genul o vizită la Luvru.”, a povestit Alexandru Abagiu.

Citește și: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Cum a arătat copilăria lui Alexandru Abagiu?

Alexandru Abagiu, detalii neștiute despre părinții săi!
Alexandru Abagiu[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, pe lângă profesiile stricte pe care părinții săi le aveau, makeup artistul a dezvăluit că aceștia aveau o vârstă înaintată atunci când au devenit părinți, lucru ce nu le-a permis să dea dovadă de jovialitate și să petreacă timp jucându-se cu copiii lor. Cu toate acestea, Alexandru Abagiu este recunoscător pentru că a avut parte de o educație aleasă oferită de părinții săi.

„Părinții mei sunt amândoi foarte în vârstă. Îmi trăiesc amândoi în momentul ăsta, dar tatăl meu are 90 de ani, mama mea are 85 de ani. Am fost făcut la bătrânețe. Nu au fost părinții care să se poată juca cu noi, să se poată pună la mintea noastră. Tatăl meu era deja pensionar când noi mergeam la grădiniță. Era cel care venea să ne ia, să ne ducă la grădiniță.

Nu ne uitam la televizor, deși aveam televizor color și casete video la momentul respectiv. Noi am petrecut timpul citind cărți. Petreceam 3 sau 4 ore după-amiaza citindu-ne cărți. Nu regret pentru că dacă astăzi pot avea un discus coerent este datorită lor, 100%. Au fost minusuri. Au fost acest minusuri ale copilăriei care și-au spus cuvântul cumva.”, a mai spus makeup artistul.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„La câți bani am dat, trebuia să plâng de fericire. Nu mă dă pe spate. Se putea mai bine, mult mai bine.”Gina Pistol, nemulțumită de tunsoarea pe care și-a făcut-o în America! Cum arată blondina?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Artistul a pus un videoclip cu ei pe rețelele de socializare. „Vreți să fiți părinții mei?”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies