Cine este Barbara Isasi. “Este uimitor să ai pasiuni și să îți atingi obiectivele”

Barbara Isasi
Barbara Isasi

Află din rândurile următoare cine este Barbara Isasi și ce detalii neștiute nu ai aflat încă din viața artistei.

Barbara Isasi este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi, mutată în România în urmă cu apeoximativ 8 ani, fiind originară din Madrid.

Cine este Barbara Isasi

Citește și: Cine este Elena Gheorghe. „ Mă bătea la cap să mă căsătoresc cu un machidon”

Barbara Isasi
Barbara Isasi[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: N-ai sa crezi ce cara mereu Elena ex-Mandinga in bagaj! “Am noroc ca nu cantareste mult” – Afla despre ce e vorba – Video Exclusiv!

Barbara Isasi este una dintre cele mai îndrăgite artiste din țară, care face parte din trupa Mandinga, după ce Elena Ionescu a renunțat în a mai fi solistă, după o perioadă de 10 ani în acest rol.

Barbara are vârsta de 35 de ani, iar de când s-a alăturat trupei Mandinga, aceasta a schimbat ușor stilul muzical al acesteia, în prezent fiind apropiată de stilul Pop și R&B, cu influențe latino, piesele fiind în engleză și latino. Barbara Isasi s-a născut în Spania, însă de când s-a mutat în România simte această țară ca fiind a doua ei casă. În urmă cu ceva timp, Barbara a vorbit despre decizia de a-și lăsa țara natală și a schimba limba, cultura și stilul de viață.
“Pot spune că decizia de a pleca de acasă și de a mă muta într-o țară cu totul diferită, în care se vorbește altă limba și sunt oameni noi, a fost cea mai importantă decizie din viața mea. Dintotdeauna am trăit cu părinții mei la Madrid și dintr-o dată am plecat definitiv. Am ieșit afară din casă și din țară. Însă, deși nu aș regreta niciodată această decizie, a fost foarte greu înainte de a veni aici.
I-am cunoscut pe băieții de la Mandinga când am venit prima oară în România. Faptul că au fost foarte drăguți, m-a ajutat foarte mult. Încerc să văd partea plină a paharului, deși această experiență a mutării de lângă cei dragi a fost destul de grea. Îmi place schimbarea – îmi plac limbile străine, iar România nu este atât de departe de Spania, și cumva, aceste lucruri m-au motivat foarte mult.
Astăzi pot spune că sunt extrem de recunoscătoare pentru că Mandinga și publicul român m-au primit cu brațele deschise și multă dragoste. Mă bucur că am venit aici! De fapt, m-am acomodat ușor în România datorită trupei Mandinga, care m-a primit atât de frumos în „familie”. Fiind departe de familia mea, de prietenii mei și de locurile în care am copilărit, nu a fost foarte plăcut inițial, dar știam că urmează să lucrez la ceea ce mi-am dorit cu adevărat.
Este uimitor să ai pasiuni și să îți atingi obiectivele, să fii solista unei trupe atât de talentate și respectate precum Mandinga.”,
a spus Barbara Isasi în urmă cu ceva timp.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "De data asta nu mai scapi"- Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...- stirilekanald.ro

Cine este bărbatul din viața amoroasă a Barbarei Isasi

Barbara Isasi
Barbara Isasi[Sursa foto: Instagram]

Nu foarte multe persoane știu, însă Barbara Isasi este într-o relație de aproximativ 6 ani cu un român, cu care s-a cunoscut în Mexic. Artista susține că de atunci sunt de nedespărțit și se sprijină în toate proiectele sale. „După l-am cunoscut pe iubitul meu care m-a ajutat și el cu limba română. Cu el m-am cunoscut în Mexic, acolo unde am făcut primul meu videoclip, el era acolo. A apărut iubirea, iar de atunci nu ne-am despărțit. Șase ani facem acum. Ne-am înțeles foarte bine din prima. Ne-am mutat împreună la scurt timp și de atunci, gata, împreună. De fiecare dată când ne certam, ne certam în română, are mai mult efect”, a declarat Barbara Isasi în urmă cu puțin timp. Cei doi nu au încă planuri de căsătorie. Barbara iubește să petreacă timp cu ea și își dorește de fiecare dată să arate cât mai bine, astfel că este pasionată de sport, de dans, dar și de meditație.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

N-ai sa crezi ce cara mereu Elena ex-Mandinga in bagaj!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies