„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?

„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?
„Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că sunt și din cauza mea!” Ileana Sterp, confesiune emoționantă despre mama ei. De ce a izbucnit în lacrimi fiica mamei Geta?

Ileana Sterp a emoționat tot internetul cu o postare pe rețelele de socializare.

Mama Geta a devenit cunoscută în mediul online, fiind pentru mulți un exemplu de putere, având o familie frumoasă și oferind iubire necondiționată celor patru copii și nepoților.

Mama Geta, model pentru fiica ei, Ileana Sterp

Citește și: „Niciun doctor nu mi-a dat un diagnostic clar. Nu găseam nicio rezolvare, efectiv devenise o frustrare.” Ileana Sterp, dezvăluiri despre problema de sănătate cu care se confruntă!

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: „E toată ziua la înălțime. E ca o laudă.” Cu se ocupă Ileana Sterp și soțul ei. Sora lui Culiță Sterp a vorbit despre viața de familie

Copiii mamei Geta nu ezită de fiecare dată să vorbească despre cea care le-a dat naștere și a reușit să le ofere toată iubirea de care aveau nevoie.

Mama Geta a muncit o viață întreagă pentru ca familiei să nu lipsească nimic, iar activitatea ei s-a învârtit în jurul fermei, dar și a produselor bio pe care le pregătește de ani de zile. Model este și pentru fiica ei, Ileana Sterp, care o descrie de fiecare dată pe mama ei folosindu-se de cuvinte mărețe. Postarea fiicei mari a pornit de la o imagine pe care mama Geta a trimis-o pe grupul familiei, în timp ce spunea că primăvara a sosit deja la casa părintească.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ce a observat Ileana Sterp la fotografia trimisă de mama Geta

Mama Geta
Mama Geta[Sursa foto: Facebook]

După ce a primit poza de la mama ei cu ghioceii din grădină, Ileana Sterp a observat mâinile crăpate ale mamei sale, cele cu care și-a crescut copiii cu devotament, cele care i-au alinat, hrănit, spălat și educat, uitând de fiecare dată să fie o prioritate și dedicându-se în totalitate copiilor, celor mai importante persoane din viața ei.

Cu acest mesaj, Ileana Sterp a emoționat pe toți urmăritorii săi și a ținut să îi mulțumească public pentru tot efortul depus.  ”Am primit de la mama pe grupul familiei această poză. Am admirat ghioceii și frumusețea lor, iar apoi… m-am uitat la mâinile ei, mâini muncite pe care doar așa le știu, pline de crăpături. Nu am o amintire cu mâinile ei fine sau cu unghiile făcute. 
Uitându-mă la poza asta, îmi dau seama că aceste mâini au fost si sunt crăpate și din cauza mea. Aceste mâini m-au legănat, m-au ținut în brațe, m-au hrănit, m-au mângâiat… m-au crescut mare. Mâinile tale sunt cele mai scumpe mâini, mama! Și aceste mâini merită toate florile din lume și tot n-ar fi de-ajuns. Mâinile tale sunt AUR pe pământ, mămica mea iubită”, a scris  Ileana Sterp, pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce sfat le oferă Claudia Pătrășcanu, femeilor de pretutindeni, pentru a se aprecia mai mult? "Doamnelor, iubiți-vă! Faceți ce nu ați făcut pană acum și trăiți fără temeri!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies