Cine este Chef Sorin Gonțea. "Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: 'Fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei', așa și cu mine.”

Cine este Chef Sorin Gonțea.
Cine este Chef Sorin Gonțea

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Chef Sorin Gonțea!

Chef Sorin Gonțea, în vârstă de 48 de ani, este un cunoscut și apreciat bucătar din țara noastră.

Cine este Chef Sorin Gonțea

Cine este Chef Sorin Gonțea[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a reușit să facă meniuri pentru mai multe restaurante din București, cât și din alte orașe. Acesta are multă experiență acumulată și, lunile trecute, a anunțat că urmează să deschidă un restaurant alături de partenera lui de viață, Daiana Anghel care îl va ajuta cu amenajarea locației restaurantului pe care bucătarul îl deschide.

În acea perioadă, soția lui a făcut mărturisiri sincere despre cine gătește în familia lor și cum reușește să își păstreze silueta de invidiat.

„Avantajul cred că este că nu pot să mănânc cantitativ foarte mult. Sunt genul care gustă din toate, dar se satură repede. Nu pot să mănânc cantități industriale. Iar el face cantități…Asta este meseria lui și pasiunea lui. Nu ai cum să ții dietă cu el în casă.

Din fericire, știi cum se zice: „Fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei', așa și cu mine. Nu că nu știu să gătesc, doar că nu ai cum să gătești cu Sorin în casă, chiar nu ai cum. Fiecare face ce știe cel mai bine la noi în casă: eu cu skin care-ul, el cu gătitul. Norocul meu este că nu mă îngraș și că nu am fluctuații de greutate.
Ghinion este că el se îngrașă. Deci mai complicat este la el decât la mine. El este gurmand. N-ai cum să gătești bine dacă ție nu îți place să mănânci. Dacă nu ai pofta aia, nu ai cum să gătești bine. Nu există bucătar în lumea asta care să nu fie gurmand”,
spunea Daiana Anghel pentru Ego.ro.

Cine este Chef Sorin Gonțea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Cine este Daiana Anghel. „Sunt atât de norocoasă că nu am lăsat încărcătura vieții de adult să anuleze copilul din mine.”

Viața amoroasă a lui Chef Sorin Gonțea

Cine este Chef Sorin Gonțea[Sursa foto: Instagram]

Chef Sorin Gonțea și-a găsit sufletul pereche în urmă cu nouă ani. Acesta formează un cuplu foarte apreciat alături de Daiana Anghel, iar între cei doi există o diferență de vârstă de peste 10 ani.

Cu toate acestea, vârsta nu a reprezentat niciodată un obstacol în relația lor. Daiana este o expertă în îngrijirea pielii, reușind să aibă colaborări importante cu diferite branduri de îngrijire care i-au adus un mare succes pe rețelele de socializare.

De asemenea, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au făcut marele pas în urmă cu patru ani, la Brașov. La ceremonia civilă, cei doi au optat pentru o tematică în nuanțe de roz, iar la cea religioasă, mireasa a strălucit într-o rochie inedită, cu o croială scurtă în față.

Chef Sorin Gonțea a optat pentru un costum cu pantaloni negri și sacou alb cu negru.

Cine este Chef Sorin Gonțea[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Delia, logodnica lui Lino Golden. "Din prima zi în care te-am cunoscut am știut că ești special.”

Chef Sorin Gonțea a trecut printr-un preinfarct

Cine este Chef Sorin Gonțea[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu trei ani, Chef Sorin Gonțea s-a confruntat cu o perioadă extrem de dificilă. Mai exact, în anul 2020, soțul Daianei Anghel a avut un infarct, iar aceasta a fost prima care a împărtășit veștile pe platforma ei de Instagram. Cu toate acestea, acesta a reușit să depășească această provocare cu bine.

„So a făcut un infarct azi dimineață și este internat în spital, mâine urmează să-i facă toate analizele. Acum este stabil, este ok… doar că cred că mă înțelegeți că nu am chef acum și nu-mi arde de story, de quiz, de ce aveam de postat. Vă rog să aveți răbdare câteva zile, până când voi ști că totul este ok și că o să se întoarcă acasă și ne liniștim”, a scris Daiana Anghel pe Instagram, la acea vreme.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Marian Râlea. “Moştenesc talentul de la mama. Nu a fost un „trădător“ ca mine”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies