Nicoleta Voica vine cu o nouă rețetă delicioasă pentru toți iubitorii mâncărurilor gustoase. Pui gratinat cu baby spanac, sos de roșii și piure.
Nicoleta Voica, îndrăgita artistă de muzică populară, împarte rețetele sale gustoase cu toți urmăritorii, atunci când nu este pe scenă. De această dată a pregătit un prânz copios.
Cum pregătește Nicoleta Voica puiul pentru a fi gratinat
Nicoleta Voica a explicat, pas cu pas, cum pregătește puiul pe care urmează să îl gratineze, alături de care pune un mix de roșii cu ardei, foi de dafin și condimente.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ingrediente:
- Pui
- Sare
- Piper
- Unt
- Smântână
- Roșii
- Ardei
- Oregano
- Baby spanac
- Foi de dafin
- Cartofi
„V-am găsit bine, sănătoși și sper că și voioși. Vă propun o altă rețetă astăzi, ușoară și sănătoasă. Chiar dacă sună complicat, nu e deloc așa. Pui gratinat cu baby spanac. Eu l-am primit din grădina soacrei. E proaspăt. Ca garnitură, eu voi face un piure. Voi puteți face cu orez, cu ce vă place. Să vă explic cum se face, e ușor. Pun într-o tigaie 2-3 linguri de ulei și 50 gr de unt. Puiul se prepară foarte rapid, nu necesită mai mult de 10 minute. Când untul se tope ște, puneți puiul pe care eu îl voi tăia în bucățele mici, de 3-4 centimetri. Am pregătit pulpă de pui dezosată de pui.”, a spus Nicoleta Voica.
Cum face Nicoleta Voica garnitura pentru puiul cu baby spanac
Lângă puiul rumenit, Nicoleta Voic a pregătește un piure cu unt și smântână alimentară, iar în ultimele minute ale puiului în tigaie, aceasta adaugă frunzele de spanac, care oferă o aromă și un gust de nedescris întregului preparat. „După ce gratinez carnea, pun căței de usturoi, oregano, sare, piper, 2 frunze de dafin și un mix de roșii cu ardei, pregătit de soacra mea pentru iarnă.