Cine este Ilinca Goia. „Reflectoarele de pe fața ta aduc și umbrele din spatele tău.”

cine este ilinca goia
Cine este Ilinca Goia

Ilinca Goia este o actrița foarte cunoscută de la noi din țară. Cu o carieră strălucită de ani de zile, artista a reușit să aibă un număr foarte mare de fani care îi apreciază munca.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Ilinca Goia, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare din viața ei personală și profesională!

Ce vârstă are Ilinca Goia

Citește și: Cine este Chef Sorin Gonțea. "Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: 'Fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei', așa și cu mine.”

ilinca goia
Ilinca Goia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Claudiu Bleonț. „Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun.”

Ilinca Goia s-a născut pe 6 martie 1969. Până la vârsta de aproape 55 de ani, artista a reușit să clădească o carieră de succes în lumea actoriei, dar și o familie frumoasă. Artista a absolvit  Academiei de Teatru și Film I.L.

Caragiale din București. De asemenea, a urmat un stagiu de pregătire și la o universitate din Statele Unite ale Americii. Vedeta s-a bucurat de o faimă extraordinară, după ce la începutul anilor 2000 a jucat într-o telenovelă celebră. După acel moment de popularitate, vedeta a ales să se retragă de pe micile ecrane. Timp de 15 ani, Ilinca Goia a decis să nu mai fie în lumina reflectoarelor și nu a mai apărut în filme sau seriale.
Cu toate acestea, actrița mărturisește că această perioadă a fost benefică pentru ea, deoarece s-a axat pe creșterea fiului ei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„O, Doamne, dar ce nu s-a întâmplat?! Pare că totul s-a-ntâmplat în acești ani. Multe roluri, în teatrul de stat sau privat, în film sau TV. 

Mi-am crescut copilul, m-am „copt' la minte, după 45 ani am renăscut, mi-am găsit perechea, mi-am schimbat viața total. Da, tot ce trebuia să se întâmple.
Am avut perioade de muncă asiduă descreierată, cu câte 10 roluri per stagiune, dar și etape de stagnare nedreaptă, sumbră, aparent fără nicio noimă. Reflectoarele de pe fața ta aduc și umbrele din spatele tău. Nu trebuie să consideri că ți se cuvin, nici una nici alta.
Trebuie să nu uiți de unde ai plecat, să te antrenezi, să te rafinezi, dar să rămâi tot tu. Să-ți dai respect, răbdare, umor și încredere, credință.”,
a mărturisit actrița.

Ilinca Goia a divorțat

ilinca goia varsta
Ilinca Goia[Sursa foto: Instagram]

Timp de peste 20 de ani, Ilinca a format un cuplu alături de regizorul Dominic Dembinski. În anul 1997 cei doi au devenit părinții unui băiat pe nume Nikita-Andrei Dembinski.

 În anul 2016 s-a aflat faptul că Ilinca și Dominic au rupt relația, iar bărbatul și-a regăsit iubirea în brațele altei femei. La început, cei doi erau doar prieteni, însă actrița a povestit că după ce amândoi au avut un vis romantic, au decis că este timpul să se cunoască mai bine. Cu timpul, relația lor a suferit multe încercări și până la urmă au ajuns în pragul unui divorț.
Ilinca a fost alături de fostul ei soț în cele mai dificile momente, atunci când acesta a fost bolnav.

Ilinca Goia și fiul ei

ilinca goia biografie
Ilinca Goia[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu părinți artiști, Nikita nu avea cum să nu le calce pe urme celor doi. Timp de 20 de ani, tânărul în vârstă de 27 de ani a studiat pian, urmând și Facultatea de Arte, specializarea Foto-Video. Ilinca mărturisește că are o relație specială cu fiul său, pentru care și-a dedicat viața.

„El zice că sunt o mamă cool și înțelegătoare cu care poate vorbi orice, și care a reușit să-și păstreze copilul interior. Într-un fel, pot spune că noi doi am crescut împreună, în sensul că el m-a-nvățat să fiu mamă, și el „m-a crescut' pe mine, nu doar eu pe el. Nikita s-a dezvoltat destul de paternal, deprinzând probabil aceasta din relația ce-a avut-o cu tatăl meu, bunicul său, ei doi s-au adorat reciproc. Nu cred că greșesc prea mult când afirm că ar fi talentat ca părinte.”, a declarat Ilinca Goia.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Orianda Donca, soția lui Călin Donca. „Am locuit într-un apartament în chirie, nu aveam mobilă deloc, dormeam pe niște saltele pe jos."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies