„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Tot ce sunt îți datorez.” Mioara Roman a murit! Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare!

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Tot ce sunt îți datorez.” Mioara Roman a murit! Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare!
„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Tot ce sunt îți datorez.” Mioara Roman a murit! Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare!

Mama Oanei Roman, Mioara Roman, s-a stins din viață. Fiica lui Petre Roman a anunțat pe rețelele de socializare decesul mamei sale.

Oana Roman traversează o perioadă extrem de dificilă din viața ei. Mama sa, Mioara Roman, fosta soție a premierului Petre Roman, s-a stins din viață în căminul de bătrâni unde locuia, în seara de joi spre vineri. În această dimineață, fiica lui Petre Roman a anunțat pe rețelele de socializare decesul mamei sale.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani

Citește și: „Tata a avut întotdeauna multe cuvinte de alint la adresa mea. Lucru pe care mama nu l-a făcut.” Oana Roman, mărturisiri neștiute despre relația pe care o avea cu părinții săi în copilărie!

Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare! Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani
Oana și Mioara Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „E un om foarte capabil, o ziaristă excepțională, o mare vorbitoare de limbă arabă.” Ce a declarat Petre Roman despre fosta lui soție, Mioara Roman

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Deși Oana Roman a făcut tot posibilul pentru a o ține cât mai mult în viață pe mama sa, Mioara Roman a pierdut în cele din urmă lupta cu viața. Fosta soție a lui Petre Roman se confrunta cu numeroase probleme de sănătate. Ultimele luni din viață, Mioara Roman și le-a petrecut în spital, fiind supusă mai multor intervenții.

În această dimineață, fiica sa a anunțat decesul mamei sale pe rețelele de socializare.

Oana Roman a postat un mesaj emoționant pentru mama sa, prin intermediul căreia îi mulțumește pentru că i-a fost alături și pentru toate învățăturile pe care i le-a oferit. De asemenea, vedeta și-a exprimat dragostea și recunoștința față de părintele său.

Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici.

Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc mămica mea pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace
.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman avea grave probleme de sănătate

Oana Roman, anunț cutremurător pe rețelele de socializare! Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani
Oana și Mioara Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Mioara Roman a fost una dintre cele mai apreciate soții de pe scena politică. De profesie jurnalist de radio, traducătoare și profesoară de limbă română și arabă, Mioara Roman era cunoscută pentru aparițiile sale televizate. Aceasta a fost soția lui Petre Roman timp de trei decenii, până în anul 2007, atunci când cei doi au divorțat. Ulterior, fostul premier și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc.

În ultimii ani, aparițiile publice ale Mioarei Roman au fost din ce în ce mai rare, mama Oanei Roman confruntându-se cu grave probleme de sănătate. Când a fost declarat decesul mamei sale, Oana Roman se afla cu fiica sa în vacanță în Egipt, însă cel mai probabil este deja în drum spre casă, pregătindu-se pentru înmormântarea mamei.

View this post on Instagram

A post shared by Oana Roman (@oanaromanelisei)



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Avea acest complex pentru că nu a fost o femeie cultă!” Ramona Bădescu explică motivul pentru care Elena Ceaușescu era geloasă pe ea! Vedetei i-au fost interzise aparițiile la TV

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies