Cosmin Natanticu a povestit o serie de întâmplări de pe vremea când nu era celebru.
Cosmin Natanticu, în vârstă de 43 de ani, este un actor foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară, care se bucură de un succes considerabil în cariera sa. Cu toate acestea, înainte să fie cunoscut, actorul a avut mai multe joburi în urma cărora a acumulat diferite experiențe.
Invitat în cadrul podcastului moderat de Mihai Bobonete, Cosmin Natanticu a povestit o serie de întâmplări din cadrul locurilor sale de muncă din trecut.
Cosmin Natanticu, la un pas să-și piardă viața în benzinărie
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Înainte să devină actor, Natanticu a avut un job într-o benzinărie, care era la un pas să-i aducă sfârșitul.
„ Am avut niște experiențe foarte tari la benzinărie.
Era să mor de foarte multe ori. Aveam încălzire pe centrală în bucătărie. Când lucram de noapte, eu doar atâta făceam, trebuia să întrețin focul, din când în când, din oră în oră, să mă duc să mai bag pe foc lemnele alea. Dacă eu eram terminat cu somnul, cum sunt și acum, adormeam și se stingea focul. Aveam lemne, aveam cărbune și nu se aprindea. Am zis că nu știu eu să aprind.
Păi n-am eu benzină la pompă aici?! Am băgat benzină în centrală. M-am dus să fac focul cu benzină, nu cu motorină. Am pus lemne, am pus jar. Am aprins jarul și într-o doză din aia am aruncat benzină. Normal că a venit pe mine și nu numai pe mine că aveam lemne pe jos. Strigam ca prostul că arde. Eu eram singur acolo, nu era nimeni. Am mai avut experiențe în care au venit să mă omoare, să mă jefuiască în benzinărie.
De ce nu mai mănâncă Natanticu ciorbă de burtă?
Un alt job de-al comediantului a fost cel de ajutor de bucătar, care l-a făcut pe acesta să nu mai mănânce niciodată ciorbă de burtă.
„ Aveam un bucătar care nu venea în fiecare zi să gătească. El făcea o ciorbă și 3 zile o punea în lada frigorifică. Băga oala în lada aia frigorifică, o scoteam, o trânteam așa pe masă, ieșea forma aia de ciorbă, foloseam cuțitul, scoteam un cub de gheață pe care îl puneam într-o oală mai mică. Dacă mai trebuia completat, mai puneai apă, dacă nu, aia mâncam eu, ce mai rămânea .”, a povestit îndrăgitul actor.