Cine este Cătalin Vișanescu, soțul lui Betty Salam. „El niciodată nu a lipsit de acasă! Îmi oferă respect, iubire şi mă simt fericită cu el.”

cine este catalin visanescu
Cine este Cătălin Vișănescu

Cătălin Vișănescu este o persoană care a intrat în lumina reflectoarelor după ce a început o frumoasă poveste de dragoste alături de Betty Salam, celebrul cântăreț Florin Salam.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Cătălin Vișănescu, ce vârstă are, dar și detalii surprinzătoare din viața lui personală și profesională.

Ce vârstă are Cătălin Vișănescu

Citește și: „La înmormântare nu am fost nici eu, nici fratele.” Betty Salam, mărturisiri cutremurătoare! Motivul pentru care fiica lui Florin Salam nu a fost la înmormântarea mamei sale

catalin visanescu
Cătălin Vișănescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Din păcate sau din fericire, Matthias va fi fără noi acasă.” Betty Salam și-a petrecut Crăciunul departe de copil! Artista a plecat cu soțul și a lăsat băiatul în grija bunicilor

Betty Salam este în atenția publicului de când s-a născut, prin prisma popularității de care se bucură tatăl ei, Florin Salam. Odată cu începutul relației alături de Cătălin, acesta a devenit și el din ce în ce mai cunoscut.

Soțul vedetei are 34 de ani și deși între cei doi este o diferență de vârstă de aproape 11 ani, se pare că această situație nu a reprezentat o problemă pentru cei doi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cătălin Vișănescu și Betty Salam

sotul lui betty salam
Betty și Cătălin[Sursa foto: Kanal D]

Betty și Cătălin s-au cunoscut pe vreme când fiica lui Florin Salam era doar o adolescentă.

La 14 ani, vedeta a mărturisit că a trecut printr-o perioadă grea din viața ei, timp în care a fost sprijinită de o prietenă. La acel moment, Betty își dorea să întâlnescă un băiat de care să se îndrăgostească, air datorită prietenei respective l-a întâlnit pe Cătălin. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și în 2018, imediat după ce Betty a devenit adult, Betty și Cătălin au spus marele „DA”. În același an, Betty și soțul ei au devenit părinții unui băiat extraordinar, pe nume Mathias.
Artista a declarat că au avut și ei perioade mai dificile în relație, însă au reușit să treacă peste ele.

„O relație sănătoasă și fericită trebuie să fie mai ascunsă din punctul meu de vedere. Nu există iubire, dragoste, relație fără puțină ciondăneală, că eu așa îi spun. Aia nu e dragoste din punctul meu de vedere. Trebuie să existe puțină gelozie acolo, că altfel nu iubești persoana de lângă tine.”,

a declarat Betty Salam.

Cu toate acestea, vedeta a explicat că amândoi sunt geloși, iar soțul ei are acces la conturile ei pe diverse platforme de socializare.

„Gelozii mai sunt. Amândoi suntem geloşi, înseamnă că ne iubim. Deşi facem nouă ani, încă suntem geloşi. Dacă văd că se uită cineva la el, apar eu imediat în spate! Nu îi mai controlez telefonul de mult timp.

Prefer să trăiesc fericită până la adânci bătrâneţi! El, însă, are Whatsapp-ul meu, Instagram-ul meu pe telefonului lui! Are tot! Nu ne ferim! Prefer să fim ok. Eu primesc mesaje zi de zi, însă am avut discuţia asta cu Cătălin, nu poate să se supere pe orice om care îmi scrie. Mai sunt derbedei care îmi scriu, dar nu îi bagă nimeni în seamă! Acum, dacă lui îi scrie cineva, el nefiind chiar o persoană publică, atunci este dubios! Atunci îmi pun semne de întrebare.(...)
El niciodată nu a lipsit de acasă! Îmi oferă respect, iubire şi mă simt fericită cu el.”,
a explicat Betty Salam.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

La un moment dat, s-a zvonit în lumea mondenă că cei doi sunt pe punctul de a divorța, însă cei doi au negat această informație, dorind să își mențină frumoasa familie cât mai fericită. Deși au devenit părinți de tineri, cei doi consideră că au făcut alegerea corectă și de fiecare dată încearcă să petreacă timp și doar în doi.

„Comunicarea e cheia, din punctul meu de vedere.”, a mărturisit Cătălin Vișănescu.

Cu ce se ocupă Cătălin Vișănescu

betty salam si sotul
Betty Salam și familia[Sursa foto: Kanal D]

Deși familia soției sale este una dintre cele mai populare din România, Cătălin a ales să stea mai departe de lumina reflectoarelor. Bărbatul cochetează și el cu muzica, deoarece este toboșar, însă a intrat și în lumea afacerilor, ocupându-se cu afaceri imobiliare. De asemenea, fotbalul este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Chef Sorin Gonțea. "Nu ai cum să ții dietă cu el în casă. Din fericire, știi cum se zice: 'Fiecărei ciori îi dă Dumnezeu partenerul ei', așa și cu mine.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies