Lucruri mai puțin știute despre David Hasselhoff

Lucruri mai puțin știute despre David Hasselhoff
Lucruri mai puțin știute despre David Hasselhoff

Ajuns la 71 de ani, David Hasselhoff a fost unul dintre actorii care și-au pus amprenta asupra producțiilor în care a jucat. Iar cariera sa muzicală a fost și ea decentă și a început tocmai în anii '70. Dacă ești curios să descoperi mai multe lucruri interesante despre David Hasselhoff, te invităm să citești acest articol.

A intrat în Cartea Recordurilor

David Hasselhoff este cunoscut pentru rolul din Baywatch, iar la un moment dat a intrat în Guinness World Records ca fiind "cel mai urmărit om la televizor din lume", el fiind văzut de peste 1 miliard de telespectatori din 140 de țări. Recordul său a fost doborât în 2011 de Hugh Laurie. El a jucat în Baywatch între 1989 și 2000, alături de cunoscuta actriță Pamela Anderson. Anterior, un alt serial cunoscut în care a jucat a fost "Tânăr și neliniștit", în care a avut rolul lui Dr. Snapper Foster între 1975 și 1982.

A rămas surprins să afle că are succes muzical în Austria

Cel poreclit The Hoff a fost considerat în multe țări un bărbat bine primit printre femei. La un moment dat, în Austria s-a organizat un concurs în care premiul era o cină cu David Hasselhoff. Se întâmpla în anii '80, când The Hoff nu o ducea tocmai bine profesional și lansase albumul Night Rocker, care nu avea succes în SUA. Aflase de la femeia care câștigase cina cu el că se bucura însă de un succes răsunător în Austria.

"Eu știam că Night Rocker s-a vândut în șapte exemplare, iar eu cumpărasem șase. Apoi, când mi-a zis că este numărul unu în Austria, am întrebat unde este această țară", a povestit The Hoff. Ulterior, melodia Looking for Freedom a ajuns în fruntea topurilor din Germania de Vest în 1989 și a interpretat-o la Zidul Berlinului imediat după ce acesta a căzut.

Consideră că rolul din Knight Rider e mai important decât unul în The Godfather

Serialul Knight Rider este unul dintre preferatele lui David Hasselhoff. El a jucat între 1982 și 1986 și a intrat în pielea lui Michael Knight. "A fost un fenomen. Mai mare decât a fost Baywatch vreodată! E despre cum un singur om poate

face diferența. M-am simțit ca și cum aș fi jucat în The Godfather, Lawrence of Arabia sau ER", a povestit actorul. Într-adevăr, serialul Knight Rider chiar a fost un fenomen ce a dat startul unei francize.

După ce s-a încheiat în 1986 au urmat și alte continuări: serialele Team Knight Rider și Knight Rider, dar și filmele de televiziune Knight Rider 2000 (2009), Knight Rider 2010 (1991) și Knight Rider (2008). La aceste producții se adaugă și jocul de online casino Knight Rider lansat de NetEnt în 2022. Actorul interpretat de The Hoff este simbolul principal, alături de alte elemente din serial. Jocul beneficiază și de funcția specială Laser Wilds. Introducerea este și ea interesantă, deoarece conține pasaje din serial.

A jucat în piese pe Broadway și a găzduit show-uri în Suedia și Finlanda

David Hasselhoff a luat parte la mai multe musicaluri de pe Broadway. În 2000 a jucat în Dr. Jekyll și Mr. Hyde: The Musical. De asemenea, l-a interpretat pe Billy Flynn în Chicago și pe Roger De Bris în The Producers. Dar poate și mai surprinzător este faptul că a fost gazda unor talk-show-uri în Finlanda și Suedia. Acest lucru spune totul despre faima pe care o are la nivel internațional. Tot în semn de respect, oamenii de știință au numit un crab, în 2012, cu numele The Hoff, pentru a-i aduce un omagiu actorului.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Tragedia care putea să îi fie fatală. Prin ce moment dureros a trecut Mircea Cîmpeanu, actualul soț al Mariei Ciobanu: "Mulțumim bunului Dumnezeu"

Ce educație financiară a primit Carmen Brumă de la bunica ei. „Femeia trebuie să aibă întotdeauna rezerva ei, indiferent de cât câștigă și de ce mijloace financiare dispune.”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies