Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs. „Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea!”

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache

Pe Andrei Urs îl știe o țară întreagă de când a făcut spectacol la Eurovision, însă nu multă lume știe cine este de fapt Vlad Condurache, iubitul artistului.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs. Descoperă informații legate de ocupația sa și despre cum a început povestea de iubire cu artistul.

Cine este Vlad Condurache

Citește și: Cine este Selina, iubita lui Victor Slav. "Are o atracţie fenomenală pentru copii."

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Sorin Brotnei. „Brusc m-am simțit bătrân.”

Vlad Condurache a ajuns în atenția publicului din momentul în care artistul Andrei Urs, care a reprezentat România la Eurovision și a avut parte de un succes considerabil cu piesa lui, a anunțat că trăiește o poveste de dragoste cu Vlad.

Ce vârstă are Vlad Condurache

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache[Sursa foto: Instagram]

Despre iubitul lui Andrei Urs nu se cunosc foarte multe detalii, acesta preferând să păstreze pe cât posibil discreția cu privire la viața sa personală.

Vlad Condurache are vârsta de 25 de ani și este originar din Urlați.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cu ce se ocupă Vlad Condurache

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache[Sursa foto: Instagram]

Pe Andrei Urs și pe Vlad Condurache i-au adus împreună pasiunea pe care cei doi o au pentru artă. Asemenea artistului, la rândul său, tânărul de 25 de ani este pasionat de artă și are o înclinație spre acest domeniu,

Vlad Condurache este student la UNArte- National University of Arts.

Pe contul său personal de Instagram, Vlad Condurache are aproape 3000 de urmăritori și postează adesea imagini interesante și fotografii artistice cu compoziții ingenioase. În descriere, acesta spune despre el că e artist.

Andrei Urs și-a asumat orientarea sexuală

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache și Andrei Urs[Sursa foto: Instagram]

Andrei Ursu l-a prezentat oamenilor pe partenerul său de viață la scurt timp după ce și-a asumat public orientarea sexuală, în cadrul unui interviul.

Artistul a mărturisit că este pregătit să exploreze și că a devenit tot mai fericit din momentul în care a început să accepte ceea ce este cu adevărat.

 „ Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea; ideea de a iubi viața așa cum vine. Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut.Iar

oamenii se conectează foarte mult cu asta.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În momentul de față am o relație cu un băiat, dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată. Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului. ”, a spus WRS pentru El Pais.

Andrei Urs, sfat prețios de viață de la bunica lui Vlad Condurache

Cine este Vlad Condurache, iubitul lui Andrei Urs
Vlad Condurache și Andrei Urs [Sursa foto: Instagram]

Deși în România încă există un stigmat social asupra persoanelor care au o altă orientare sexuală, Andrei Urs și Vlad Condurache au decis să își asume povestea lor de iubire și să treacă peste judecățile celor din jur. Artistul a declarat în cadrul unui interviu că la început s-a temut de cum va pereche mama sa și bunica lui Vlad povestea de iubire dintre ei doi, dar în cele din urmă s-au bucurat de susținerea familiei. Mai mult decât atât, bunica lui Vlad Condurache i-a dat artistului un sfat prețios de care să țină cont toată viața.

Mă gândeam la maică-mea și la bunica lui Vlad. Maică-mea stă în Buzău și bunica lui Vlad pe lângă Ploiești. Îmi era să nu sufere ele cumva citind comentarii de la oameni sau poate și în viața de zi cu zi să. Mi-a zis o vorbă bunica lui Vlad: „Toată viața mi-a fost frică de gura lumii și n-am avut decât de suferit din cauza asta”. Și-am zis că dacă femeia asta, la 80 de ani, nu are nimic împotrivă, ne-a îmbrățișat și ne-a zis dați-i înainte, e cel mai frumos lucru. Dacă ești bine acasă, poate să zică lumea ce vrea !”, a declarat Andrei Urs pentru Cancan.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Alina Ferinceac, soția lui Adrian Nartea. „Ne-am înțeles din prima și încet-încet am început să construim, cu pași mici…”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies