„Mai întâi o iei razna! Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic.” Mirela Vaida, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut pe scenă!

„Mai întâi o iei razna! Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic.” Mirela Vaida, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut pe scenă!
„Mai întâi o iei razna! Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic.” Mirela Vaida, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut pe scenă!

Mirela Vaida a povestit cât de greu i-a fost să treacă peste cele două sarcini pierdute.

Mirela Vaida, în vârstă de 41 de ani, se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de succes, atât în televiziune, cât și în industria muzicală, dar și o familie frumoasă. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Alexandru Vaida și împreună au trei copii. Cu toate acestea, până să ajungă în postura de mamă, Mirela Vaida a trecut printr-o serie de evenimente extrem de triste pentru ea.

Mirela Vaida, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut pe scenă!
Familia Vaida[Sursa foto: Instagram]

Mirela Vaida a pierdut două sarcini pe scenă! Ce s-a întâmplat cu cea de-a treia?

Mirela Vaida, despre cele două sarcini pe care le-a pierdut pe scenă!
Mirela Vaida[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului moderat de Teo Trandafir, Mirela Vaida a vorbit deschis despre momentele în care a pierdut cele două sarcini.

Din păcate, nici pe a treia nu a putut să o ducă la bun sfârșit pentru că era de fapt o sarcină falsă, o afecțiune extrem de rară. Ajungând în situația în care nu putea să aducă pe lume un copil, prezentatoarea TV a trecut prin clipe greu de imaginat.

Eu am pierdut de două ori sarcina. De fapt, aș putea spune de 3 ori, pentru că eu am și rămas însărcinată în vreo 8 săptămâni, eram fericită, totul mergea ca la carte până m-am dus la controlul de 8 săptămâni.

Când m-am dus acolo mi-a zis doctorița că ea nu a citit decât în cărți. Era un sac gestațional fără embrion în el. Mi-a zis că eu mă voi umfla, voi arăta ca o gravidă, dar nu am copil. Asta se întâmplă o dată la un milion de cazuri. Asta era a treia oară, după ce pierdusem două. Mai întâi o iei razna. Plângi, urli, țipi, nu te mai ridici din pat, slăbești, nu mănânci, nu mai vrei nimic.
Te simți vinovată față de soțul tău, față de familia ta. Te simți vinovată că nu poți să-i dai ceea ce și-ar dori. Spui că tu nu ești bună de nimic. După care, te mai liniștești, te duci la biserici și te rogi. M-am gândit că dacă nu o să reușesc nici în următorul an voi începe toate procedurile alea medicale grele. Prima sarcină am pierdut-o la Sinaia în timp ce cântam.
În timpul spectacolului, eram într-o rochiță până la genunchi, mulată și am simțit o hemoragie puternică. Am plecat, nu știu cum am ajuns în lift, nu știu cum am ajuns în cameră, dar atunci mi-am dat seama uitându-mă. Era ca un copil, un cheag, ceva îngrozitor. M-am speriat atât de tare încât am zis bine că sunt în viață. A trebuit să fac perfuzii și așa mai departe. A doua oară s-a întâmplat pe scena Teatrului de Revistă.
Tot pe scenă. Eu cred că se întâmplă pentru că acolo sunt emoții și ardere puternică
.”, a povestit Mirela Vaida.

Citește și: Roberta și Sebastian, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Fiecare primește ceea ce merită” Unde se află acum cei doi, alături de fetița lui Sebastian- kanald.ro

Citește și: Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță! Coincidență stranie, accidentul s-a produs după ce și-a înmormântat socrul - stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Pâine cu untură și cu sare, iar la școală spuneam că am pâine cu miere de albine.” Minodora, despre lipsurile din copilărie și alimentele cărora le ducea dorul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit

Experiența dureroasă trăită de Ionuț Varodi: "Am fost supus la abuz și multe altele". Bucătărașul Lulu face terapie după plecarea din Gașca Zurli

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Prima apariție publică a lui Michael Schumacher după 11 ani de la accidentul care i-a schimbat viața: Acesta a fost socru mic la nunta fiicei sale. Cum a arătat rochia de mireasă a Ginei, fata fostului pilot de Formula 1

"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de un vecin...


Cookies